keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Helppo ja hyvä pannukakku


Eilen piti tietysti vähän leipoa =) Tämä resepti on helppo ja todella hyvä, suosittelen kokeilemaan! Hunajamurun pannukakusta tulee kuohkea ja herkullinen. 
 
Tarvitset:
2 dl gluteenittomia jauhoja (tilalle voit vaihtaa vehnäjauhoja)
2 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl juoksevaa margariinia
8 dl maitoa
4 kananmunaa
Laita uuni lämpenemään 240 asteeseen.


Sekoita ensin kaikki kuivat aineet kulhossa yhteen.


Kaada sekaan maito ja


margariini, vatkaa taikina tasaiseksi.


Lisää viimeisenä kananmunat ja sekoita.


Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa n. 20 min., kunnes pinta on kullanruskea.

Tämä pannukakku onnistuu aina!

Anne

6 kommenttia:

  1. olen maistanut miniän tekemää pannaria hyvää on.kyllä häviää viimeistä palaa myöten!

    VastaaPoista
  2. kyllä yllämainitsemassa taloudessa ei huonoa ruokaa/leipomuksia tehdäkään! täytekakut sun muut, puhumattakaan upeasta ja taidokkaasta ulkonäöstä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Suvi! Leipominen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa =)

      Poista
  3. Ihan törkeän hyvää vaikkei multa just löytynykään tuota kaurajauhoa kaapista ja muniakin oli vain kolme. Avokkikin sanoi että tosi maukasta. =) Pitää testata tuolla kaurajauhollakin vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Sanna, kun testasit pannari reseptiä ja että tykkäsitte siitä =)

      Poista