torstai 12. syyskuuta 2013

Terveellinen Bounty-suklaapatukka

 
Tänään tein terveellisiä Bounty-suklaapatukoita, inspiraatiota sain vierailtuani Denksam-blogissa. Tein patukoista vähän erilaisia. Minun Bountyihin en laittanut ollenkaan alkuperäisessä reseptissä käyettyä taateleista tehtyä täytettä, tein patukan täytteen pelkästään pähkinöistä sekä kookoksesta ja voin sanoa, että hyvää oli. Kuorruteeksi käytin tummaa suklaata, alkuperäisessä reseptissä kuorrutus on tehty raaka kaakaosta.
 
 
Terveellinen Bounty-patukka
 
Tarvitset:
 
2 dl cashewpähkinöitä (suolattomia) 
2 dl mantelia
1 dl kookoshiutaleita
3 rkl hunajaa
1 rkl vettä
100 g tummaa suklaata (86%)
 
Tee näin: Pilko pähkinät pieniksi paloiksi ja laita ne kulhoon. Sekoita sekaan kookoshiutaleet. Yhdistä vesi hunajaan ja sekoita se pähkinäseokseen. Sekoita kunnolla. Tee täytteestä pieniä patukoita ja laita ne hetkeksi jääkaappiin. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä ja pensselöi se patukoiden päälle. Säilytä patukat jääkaapissa.
 
 
 
 
Maukkaita ja terveellisiä patukka hetkiä!! :)
 
Anne


2 kommenttia:

  1. Tämä resepti täytyy kokeilla, tykkään kaikista pähkinöistä ja
    kooksesta myös tummasta suklaatsta.
    Hyvä Anne! Aina tulee tervelisiä reseptejä.
    ritva

    VastaaPoista