torstai 30. toukokuuta 2013

Uintireissu...

Tänään on ollut huippu lämmin päivä, varjossa +28 :) Minä en siitä juurikaan ole kerrennyt nauttimaan, kun jouduin vielä työpäivän päätteeksi ylitöihin. No, ihanan lämmintä oli kuitenkin vielä illalla koirien uintireissulla...
 
 

 

Welho tekee sellaisia uimahyppyjä, että vesi vain roiskuu...
 

 
Emmi taas ui paljon rauhallisemmin, tässä päivän paras kuva :)



keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ai niin...

 
Tätä en muistanutkaan kertoa...löysin tällaisen hienon kakkukuvun  pari viikkoa sitten Tornion Tiimarista. Kupu on valmistettu muovista, mutta se näyttää ihan lasiselta.

 
 Tähän mahtuu suurempikin kakku, sillä kupu on melko reilun kokoinen. Voi, tämä on kyllä kauniin näköinen. Tässä kakkukuvussa kehtaa kyllä laittaa kakun esille :) 
 
Anne

tiistai 28. toukokuuta 2013

Enkeli...

 
 

 Tänään olen kaivanut varastosta esille puutarhakoristeita. Koristeet tuovat mukavaa tunnelmaa pihalle ja yksityiskohtia on kiva katsella :) En ole vielä kerennyt paneutua juuri paljoakaan tuohon meidän pihaan, kun tällä hetkellä on niin paljon kaiken näköistä tekemistä. Enköhän minä tässä, kun loma alkaa niin kerkeä touhuamaan enemmän tuolla pihankin puolella.
 
 
Nyt oli aika ottaa esille tämä kaunis enkeli patsas. Pidän tästä kyllä todella paljon :)
 
 
Hankin enkelin viime kesänä Tampereen Säästö Texin puutarhapuolelta Torniosta. Voi, siinä liikkeessä on kyllä kaikenlaisia kivoja puutarhajuttuja.
 
Oikein ihanan lämmintä tiistai-iltaa kaikille!! :)
 
Anne

Iltapala ulkona uusilla pehmusteilla...


 
Tänään nautin kesän ensimmäisen iltapalan terassilla. Yksin istuskelin, kun isäntä on yövuorossa ja lapset on tietysti nukkumassa. Tai no, enhän nyt ihan yksin ollut  kun kaksi koiraa ja kaksi kissaa pitivät minulle seuraa :)

 
 
Tänään hankin uudeet pehmusteet puutarhatuoleihin Haaparannan Jyskistä. Ensin katselin kunnon luksus pehmusteita, mutta päädyin sitten kuitenkin näihin ruudullisiin kohtuuhintaisiin pehmusteisiin. Maksoin neljästä pehmusteesta 800 kruunua. Näissä oli oikein mukava istua ja nautiskella iltapalaa :)

 
Terassilta maisema lahdelle. Täällä maalla on kyllä täysin hiljaista, ainostaan kuuluu muutaman pikkulinnun visertelyä.
 
Anne



sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kisaviikonloppu takana

Nyt on kisaviikonloppu takanapäin ja starttasin molemmilla koirilla. Eilen kisasin Welhon kanssa ja todella lähellä oli nousunolla. Ei saatu sitten kuitenkaan pojun kanssa tällä kertaa puhdasta rataa tehtyä. Emmin kanssa oltiin tänään kisaamassa kolmen startin verran ja nyt sitten yritettiin metsästää sertifikaattia. Yksi meiltä vielä puuttuu ja sen kun saamme Emmi saavuttaa Suomen agilityvalion arvon :) Tänä päivänä meillä ei sitten kaikki palikat loksahtaneet kohdalleen, minun omia mokia kaikki eikä sen vuoksi onnistuttu. Olen kuitenkin tyytyväinen...koirat toimi hienosti, rimat pysyi ylhäällä ja kontaktit piti :) Ensi viikonloppuna kisataan Emmin kanssa uudestaan ja sertin metsästys jatkuu...
 
Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi
 Illalla tehtiin koirien kanssa vielä rentouttava lenkki ja mielestäni metsä näytti jotenkin niin taijanomaiselta ilta-auringossa...
 
Anne

lauantai 25. toukokuuta 2013

Spraypurkille töitä...

 
Tänään oli aika jatkaa löytöjen tuunamista...Tämän tummanvihreän ruukun olen myös löytänyt kierrätyksestä. Ruukku tarvitsi ehdottomasti uuden lookin! Ei muuta kun spraypullo käteen ja töihin. Uudeksi väriksi valitsin kiiltävän mustan :)
 
 
Tadaa, ruukku on valmis ja siitä tuli mielestäni upea!! Sprayllä saa kyllä nopsaan tuunattua tavaroita :)
 
Leppoisaa viikonlopun jatkoa!
 
Anne

 
 

perjantai 24. toukokuuta 2013

Syntymäpäivä

Eilinen päivä oli super kiireinen, joten bloggaaminen jäi sitten tekemättä. Huh huh, ensimmäisen kerran kerkesin kunnolla istahtamaan klo 23. Päivään mahtui työntekoa, pienimmän lapsukaisen heppahommia (isosiskolla vesirokko, joten joutui jäämään kotiin iskän kanssa) ja oman agilityryhmän veto sekä lopuksi omien koirien treenaus. Kotona sitten illalla vielä leipasin kakkupohjan omaan synttärikakkuun. Sen jälkeen olinkin ihan loppu...
 
 
Tänään sitten tein kakkuun valkosuklaa- ja mustikkamousse täytteet ja koristelin kakun :)  Eipäs täällä meidän sairastuvalla uskaltautunut käymään kakkukahvilla ketkään muut kuin minun omat vanhemmat, anoppi ja appiukko sekä yksi hyvä ystävä :) Nyt sitten on taas tullut vuosi lisää ja mieli pysyy aina yhtä nuorena vaikka sitä vanhenee.
 
 
Mukavaa perjantaita kaikille!! :)

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tähti...

Tänään on illalla ollut melko puhti pois, jotenkin niin vetämätön olo. Töiden jälkeen oli pakko huilia lasten kanssa sohvalla hetki, ennen kun jaksoin lähteä koirien kanssa lenkille. Tunti kierreltiin ystävän ja hänen koirien kanssa metsässä :) Patistin itseni sitten vielä sen jälkeen juoksulenkille, juoksin 4 km reippaalla tahdilla...hah hah, nyt sitten pirteänä kukun täällä ja nukkumaan pitäis lähteä ko huomenna on taas työpäivä.
 
 
Löysin muuten Kalixin kierrätyksestä toissapäivänä myös tällaisen metallisen tähtituikun minun kokoelmaani. Nämä metalliset ja lasiset esineet on niin mun juttu! Siellä kierrätyksessä on joka kerta yhtä jännittävä käydä, kun sieltä voi löytää vaikka mitä kivaa :)
 
 
Lopuksi vielä kuva eilisistä remppakavereista...nämä kaverit kulkevat aina perässä minne ikinä menenkin :) Simba kissa hengailee mielellään Emmin ja Welhon messissä.
 
Anne
 


tiistai 21. toukokuuta 2013

Remonttia, remonttia...

 
Tänään otin töistä tämän päivän lomaa, jotta saatiin yhdessä vähän remonttia tehtyä. Vuorossa oli sadevesikourujen asennus ja 8 tuntia siinä vierähti kivasti. Pirskatin pitkiä on nuo kourut ja minä toimin pitoapuna silloin, kun isännän piti saada ne kiinnitettyä räystääseen. Hyvin meni vaikka minulla on vähän korkean paikan kammo...alussa kiipesin tikkaille jalat tutisten, mutta jonkin ajan kuluttua ei enään pahemmin pelottanut :)  Lapset ja koirat juoksentelivat pihalla kans tuon 7-8 tuntia meidän kanssa. Lapsukaiset olivat illalla nukahtaneet silmänräpäyksessä, kun minä olin koirien kanssa treenaamassa agilityä. Nyt alkaa minunkin jalat tuntumaan raskailta...ihana päästä nukkumaan :)
 
Anne

maanantai 20. toukokuuta 2013

Kierrätys löydön tuunaus...

 
 Kalixin kierrätyskeskuksessa on nyt tullut käytyä pari kertaa ja sieltä löytyi tällainen vanha lampunjalka 20 kruunulla (n. 2,30 €). Tykkäsin jalan kuvioinnista, mutta väri oli kyllä aika karsee...ei ollenkaan minun makuuni sopiva. No eipä hätää, hankin kaupasta spraymaalia ja ei kun hommiin.
 
 
Maalasin jalan valkoiseksi ja nyt se on huomattavasti parempi. Nyt tähän uuteen lamppuun täytyy alkaa metsästämään sopivaa varjostinta . Kiva tuunata itselle uusia tavaroita :)
 
Mukavaa viikonalkua teille kaikille!!
 
Anne

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mustikka- ja valkosuklaamousse täytekakku


 
Tein toissapäivänä tällaisen täytekakun lentämistä harrastavalle 50-vuotiaalle miehelle. Kakun väreiksi toivottiin lime ja musta, jotta se sopisi muuhun koristeluun ja kattaukseen. Täytteenä kakussa oli mustikka-ja valkosuklaamousset ja pohjana vaalea kääretorttupohja. Kakku oli n 40 hengelle.
 
Mustikka- ja valkosuklaamousse täytekakku
 
Tarvitset:
 
Kakkuun tulee 4 vaaleaa kääretorttupohjaa
 
Yhteen pohjaan:
 
4 munaa
1½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1½ rkl gluteenitonta jauhoa
 
Mustikkamousse
 
300 g mustikoita
1 dl sokeria
5½ tl liivatepulveria (Dr. Oetker) (n.11 liivatelehteä)
4½ dl Flora vispiä
 2 tl vaniljasokeria
200 g tuorejuustoa
½ dl vaniljakreemijauhetta
 
Valkosuklaamousse
 
300 g valkosuklaata
5 dl Flora vispiä
200 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
 
Sokerikreemi
 
250 g huoneenlämpöistä margariinia
1 tl vaniljasokeria
n. 8 dl tomusokeria
2 rkl vettä
 
 Kostutus
 
Maitoa sekä vaniljasokeria
 
Kuorrutus
 
vajaa 1 kg värjättyä sokerimassaa
 
Aloita kakun teko leipomalla kääretorttupohjat sekä tee mousset ja sokerikreemi valmiiksi.
 
Kääretorttupohja
Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos munavaahdon joukkoon varovasti. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 220 asteessa uunin keskitasolla n. 14-15 min. Anna jäähtyä kunnolla!
 
Mustikkamousse
Keitä aina ostetut pakaste marjat siltä varalta, että ne sisltävät bakteereita. Sulata pakaste mustikat ja soseuta ne sauvasekoittimella. Laita sose  ja sokeri kattilaan ja anna kiehahtaa hetki. Tee liivatejauhe ohjeen mukaan ja lisää se kattilassa olevan mustikkasoseen sekaan. Sekoita kunnes liivate on liuennut soseen sekaan. Anna jäähtyä. Vatkaa Flora vispi  ja vaniljasokeri. Sekoita sekaan tuorejuusto ja jäähtynyt mustikkasose. Sekoita mousseen lopuksi vaniljakreemijauhetta. Anna mustikkamoussen olla jääkaapissa muutama tunti ennen kakkuun laittoa, jotta se jähmettyy tarpeeksi.
 
Valkosuklaamousse

  Sulata suklaa mikrossa pienellä teholla.Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto sekä vaniljasokeri joukkoon. Lisää sekaan jäähtynyt suklaa ja vatkaa tasaiseksi.
 Laita mousse jääkaappiin
 
Sokerikreemi
 Lisää margariini, tomusokeri, vaniljasokeri sekä vesi kulhoon ja vatkaa tasaiseksi kreemiksi. Laita kreemi jääkaappiin.
 
 
Kakun kasaus
 
Kakkupohjan kostutuksessa käytän max ½ dl nestettä per muna.Täytä kakkuvälit vuorotellen mustikka- sekä valkosuklaa moussella. Tasoita kakun laidat terävällä veitsellä. Levitä ohut kerros voikreemiä kakun päälle ja laita kakku kylmään ennen kuin levität sokerimassan kakun päälle. Sokerikreemi toimii tarttumapintana sokerimassalle ja kreemi sulkee kosteuden kakun sisälle, jolloin sokerimassa ei ala "hikoilla". Kauli sokerimassa tarpeeksi suureksi ja levitä levy kakun päälle. Leikkaa sen jälkeen ylimääräinen massa pois. Tasoita kakun pinta tasaiseksi. Koristele kakku haluamallasi tavalla.
 
Anne
 

lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihanaa, siinä se nyt on...

 
Sori, eilinen päivitys jäi kokonaan väliin...koko eilisen illan tein synttärikakkua ja sitten kun olin valmis en enään kertakaikkiaan jaksanut alkaa päivittämään. Nukkumaan oli vain pakko mennä, kun aamulla oli töihin lähtökin. Nyt olen onneksi tehnyt viimeisen 6 päivän työviikon ennen kesälomaani.Vielä täytyy jaksaa painaa 4 viikkoa duunia ja sen jälkeen olenkin 6 viikkoa lomalla :)
 
 
Jihuu jippii, niin ne toiveet vaan näköjään toteutuu:) Tämä minun torstain yllätyslahja oli se kauan kaivattu Kitchenaid Artisan monitoimikone. Värinä ihana Ice Blue ja me like a lot!!! Eilen käytin konetta kakun teossa ja en voi muuta kun kehua sitä. Ensinnäkin se on niin upeasti muotoiltu, ettei sitä tarvitse piilottaa kaappiin vaan se saa olla pöydällä kaikkien nähtävänä. Koko monitoimikone on jykevä ja voimaa tästä moottorista löytyy. En usko ainakaan, että se heti hajoaa. Kakkupohjien munavaahto ja kakun moussetäytteet vatkaintu kyllä kevyesti pallovatkaimella.  Lisäksi Kitchenaid on todella helppo käyttää. Suuri kiitos teille jotka toteutitte toiveeni!!!
 
 
Mitä olette mieltä, eikö olekin makee?
 
Kivaa lauantaita teille kaikille!! :)
 
Anne
 
 

torstai 16. toukokuuta 2013

Ennenaikainen syntymäpäivälahja

Tänään on ollut melkoinen menopäivä... tulin suoraan töistä kotiin ja sitten koko porukan kanssa ruokaa kupuun. Vaatteiden vaihto ja suunta tyttöjen kanssa heppahommiin. Tytöt hoitivat ja ratsastivat innoissaan poneilla ja ilma oli kyllä kaunis sekä lämmin. Kotiin tultaessa minulle oli upea yllätys eli ennenaikainen synttärilahja. Minähän täytän vuotta vasta ensi viikolla :) Osaatteko arvata mikä tämä mahtaa olla?
 
 
Nyt vielä hetken valmistelen kakkukoristeita ja sitten täytyy siirtyä unten maille :)
 
 
Mukavaa torstai-iltaa kaikille!!
 
Anne

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kakkukuvan tekeminen

Syötävän kakkumaalauksen teko on helppoa. Tein tällaisen Nalle Puh-maalauksen sokerimassalle. Monet maalaavat mielummin marsipaanille, koska se ei kuivu liian kovaksi pidemmänkään säilömisen jälkeen. Itse maalaan taas mielummin sokerimassalle, koska en niin kauheasti pidä tuosta marsipaanin mausta. Jonkin aikaa ennen maalauksen tekoa kaulin sokerimassalevyn valmiiksi. Levyn alustana käytin leivinpaperia jonka päälle ripottelin tomusokeria.
 
 
Aloita piirtämällä kuva vaalealle leivinpaperille. Käännä sitten leivinpaperi nurinpäin ja piirrä ääriviivat elintarviketussilla.

 
Laita leivinpaperi elintarviketussilla piirretty puoli vasten sokerimassalevyä. Paina ääriviivat sokerimassaan leivinpaperin päältä seuraamalla viivoja teräväkärkisellä työkalulla.
 
 
Piirrä/maalaa vielä kertaalleen kuvan ääriviivat.
 
 
Maalaa kakkukuva esimerkiksi pastaväreillä. Säilytä maalaus huoneenlämmössä kakkukuvun alla.
Huom! Sokerimassan kuivuessa liikaa on vaarana, että kuva murtuu.
 
Iloisia maalaushetkiä!
 
Anne



tiistai 14. toukokuuta 2013

Varaston täydennystä

Nyt oli aika täydentää leivontatarvike varastoani. Tilasin vähän tavaraa Lyckas med mat- nettikaupasta. Valkoista sokerimassaa tilasin kolme kiloa, kun muutama synttärikakku pitäis väsätä kasaan :) Pastavärejä täytyy myös aina olla kotona, joten perusvärejä tuli tilattua. Muffinssi- ja cupcakevuokia ei ole koskaan liikaa...
 
 
 
 
Nämä oli aivan ihania vuokia, joten tietysti hankin näitäkin varastoon...
 
 
Uusi silikonimuottikin löysi tiensä minun ostoskoriin...
 
 
Kaikista tärkein ja tarpeellisin oli kuitenkin tämä 50,8 cm pitkä kaulin. Pitkään olen kärvistellyt minun lyhkäsellä kaulimella. Tänä päivänä kuitenkin nuo minun tekemät täytekakut alkavat olemaan  sen verran suuria, ettei tuo minun kaulin enään riitä mihinkään. Nyt saan sokerimassan kaulittua helposti ja pyöräytettyä kaulimen ympäri sekä levitettyä hyvin kakun päälle :) Hieno homma!!
 
Anne



maanantai 13. toukokuuta 2013

Lisää kristallin loistetta...


Ihanan tunnelmallista on rentoutua
omassa kotikylpylässä kristallikruunun loisteessa. Kristallien kimalle korostaa kiviseinien linnamaista tunnelmaa. Tässä tilassa mieli rauhoittuu vilkkaan päivän jälkeen :)


Tämä valaisin on täysin turvallinen pitää suihkuhuoneessa, sillä se on varta vasten suunniteltu kosteisiin tiloihin eli se on roiskevedeltä suojattu (IP44). 


 
Tämän kristallikruunun olen aikoinaan tilannut netin kautta.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!! :)

Anne



sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Vaniljapulla

 Ihanaa äitienpäivää kaikille! Meilläkin vietetään suomen äitienpäivää, kun asutaan tässä rajan tuntumassa. Lapset yllätti minut aamulla itse piirtämillä äitienpäiväkorteilla :) Alettiin sitten heti aamupalan jälkeen lasten kanssa yhdessä leipomaan. Mukava touhuta yhdessä lasten kanssa vaikka jauhot vähän pöllyääkin ympäri keittiötä. Innostuttiin tekemään vaniljapullia, nämä pullat tehdään uunipellille ja ne leikataan paloiksi paistamisen jälkeen. Inspiraation lähteenä oli Lyxiga skurna vaniljbullar resepti Maud Onnemarkin Lättbakat-kirjasta. Muokkasin reseptiä hiukan ja pullista tuli todella herkullisia.
 
 
Vaniljapulla
 
Tarvitset:
 
1 pussi kuivahiivaa
3 dl maitoa
1 rkl fiberhusk
3/4 dl sokeria
2 munaa
1 tl leivinjauhetta
n. 9-10 dl gluteenittomia jauhoja
(voit vaihtaa fiberhuskin + glut.jauhot, 11-12 dl vehnäjauhoja)
150 g huoneenlämpöistä voita/margariinia
 
Vaniljakreemi:
 
3 dl maitoa
3 rkl sokeria
1 ½ rkl Maizena maissitärkkelystä
4 kananmunan keltuaista
2 tl vaniljasokeria
 
Täyte:
 
75 g huoneenlämpöistä voita/margariinia
½ dl tomusokeria
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
 
1 muna pullien voiteluun
 
Kuorrute:
 
2 dl tomusokeria + vähän vettä
 
Tee näin: Aloita tekemällä vaniljakreemi. Kiehauta maito, sokeri, maissitärkkellys ja munankeltuaiset koko ajan vatkaten. Kun seos paksuuntuu lisää sekaan vaniljasokeri. Anna kreemin jäähtyä. Lämmitä maito 42 asteiseksi ja sekoita maitoon fiberhusk sekä kuivahiiva. Lisää sekaan sokeri, munat, leivinjauhe sekä suurin osa jauhoista. Lisää viimeisenä huoneenlämpöinen voi/margariini. Työstä taikina tasaiseksi. Jos on tarvetta lisää jauhoja, itse jätin gluteenittoman taikinan vähän löysemmäksi. Anna taikinan nousta leivinliinan alla n. 40 min. Sekoita pullan täyte valmiiksi. Kauli puolet taikinasta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä päälle vaniljakreemi. Kauli loput taikinasta levyksi. Levitä päälle täyte ja rullaa levy rullaksi. Leikkaa rullasta 24 siivua ja asettele ne uunipellillä olevan vaniljakreemillä päällystetyn taikinalevyn päälle. Anna nousta n. 1h.  Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele vatkatulla munalla ja paista uunin alatasolla n. 25 min. Leikkaa pullat paloiksi. Sekoita kuorrute ja pursota se pullien päälle.
 
 
 
Mukavaa ja herkullista sunnuntai-iltaa kaikille!! :)
 
Anne
 

lauantai 11. toukokuuta 2013

Upea kirpparilöytö...


Jälleen olen käynyt tonkimassa kirpputorilla ja tällä kertaa löysin tämän upean pikarin. Tämän tina pikarin on valmistanut Svenskt tenn ja se on valmistettu vuonna 1978. Nyt täitä täytyy yrittää hankkia jostain lisää, sillä näistä saa tehtyä todella upean kattauksen :) Oi, että tykkään näistä vähän erikoisemmista tavaroista!!
 

 
Taustalla olevat tuikut olen myös löytänyt kirpputorilta ja upeasti koristeltu liina on H&M:stä.
Nyt lähdetään pihahommiin koko porukan kanssa :)
 
Mukavaa lauantaita kaikille!! :)
 
Anne
 
 

perjantai 10. toukokuuta 2013

Uutta keittiöön...


Ihanaa tänään on ollut vapaapäivä :) Ilma kyllä on ollut melko synkkä, vettä on satanut lähes koko päivän. Saatiin kuitenkin siistittyä sisältä ja ulkoa ylimäärästä roinaa ja roskaa kokonaisen peräkärryllisen verran...kyllä sitä vain tulee kerättyä kaiken näköistä mitä ei sitten kuitenkaan loppujen lopuksi tarvitse. No, tietysti sitten kuitenkin tulee aina hankittua jotain uutta tilalle :)
 
 
Nice, tänään järkkäsin uutta ilmettä keittiöön.
 
 
Löysin tällaiset pirtsakat istuin- ja sisustustyynyt keittiön ikkunapenkille. Tyynyt hankin Tornion Tiimarista.
 
 
Nyt kerkeääkin puuhailemaan vaikka mitä, kun on koko viikonloppu vielä vapaata. Toivotaan huomiselle parempaa ilmaa, että vois aloitella jotain piha puuhaakin. Tänään olen vain käynyt pakollisen pitkän kävelylenkin koirien kanssa. Iik, pikällä juoksulenkillä kävin viimeksi maanantaina...nyt täytyy kyllä skarpata! Nyt kuitenkin loppuilta rentoutumista ja vähän herkuttelua :)
 
Ihanaa viikonloppua teille kaikille!! :)
 
Anne
 
 

torstai 9. toukokuuta 2013

Katastrofi...

 
Miten minä nyt selviän tästä tilanteesta? Minun ostama huippulöytö eli sähkövatkain ei kestänytkään tätä minun hurjaa vatkaamista...vispilä kesti käyttöä n. 3 kuukautta ja sanoi sitten sopimuksen irti eli katkesi liitoksesta. Hei haloo, kyllähän tavaran nyt täytyy vähän pidempään kestää. Tämä on katastrofi!!! Kestihän edellinenkin sähkövatkain 15 vuotta ja siihen tuli kulumavika :) Nyt täytyy kyllä laittaa Elektroluxin maahantuojalle vähän palautetta, ettei näytä tavara kestävän vähän kovempaa käyttöä!! Ihan mielenkiintoista nähdä mitä vastaavat :) Nyt tarvittais Hunajamurun keittiöön Kitchenaid Artisan monitoimikone, toivottavasti joku toteuttaa minun toiveeni :)
 
Anne
 
 
 


keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Vanha kristallikruunu


Löysin tämän vanhan empiretyylisen kristallikruunun muutama vuosi sitten. Kävin sitä useamman kerran ihastelemassa, mutta en raskinut sitä aluksi ostaa. Loppujen lopuksi se kuitenkin sitten päätyi minun kattooni :)
 
 
Tämä valaisin on meidän makuuhuoneessa, jota en vielä ole teille kerennyt esitellä.
 
 
Kuvan kristallikruunun olen hankkinut Blå Huset-antiikkiliikkeestä Kalixista.
 
Anne