Hunajamurun keittiössä valmistui tänään helppo kääretorttu suussa sulavalla daim kermarahkatäytteellä.
Kääretorttu daim täytteellä
Tarvitset
Pohja:
4 munaa
1½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaota
Täyte:
2 kpl tupla daimia
2 dl kermaa
1 dl rahkaa
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
Pohjan ainekset...
Vaahdota munat ja sokeri.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos munavaahdon joukkoon varovasti.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 220 asteessa uunin keskitasolla n. 14-15 min. Anna jäähtyä kunnolla!
Täytteeseen...
Aloita täytteen tekeminen vatkaamalla kerma vaahdoksi, lisää joukkoon sokerit sekä rahka.
Sekoita kermarahkaan pilkottu daim.
Kumoa jäähtynyt kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille ja levitä täyte.
Kääri pohja rullalle.
Nam, suussa sulavaa kääretorttua...
Anne
Tässä aamukahvilla istun ja ajattelin miten ihanalta maistusi pala tuota kääretorttua,nam,nam:)/Marianne
VastaaPoistaTekaisepas tämä kääretorttu! Takaan, että on hyvää:)
PoistaNam...:-) Pitääpä kokeilla joskus.
VastaaPoistaJep, suosittelen! :)
Poistavoih, tuota häätyy kokkeilla :) -Sisko-
VastaaPoistaTämä resepti on hyvä ja helppo! Kannattaa kokeilla:)
Poistaolen menossa nikkalaan saas nähdä onko jääny yhtään palaa?olen joskus maistanu on tosi namia!
VastaaPoistaKyllähän sitä vielä pakkasesta löytyy :)
Poista