lauantai 8. kesäkuuta 2013

Eihän näitä tarvitse uutena ostaa...

Tänään on suoraan sanottuna puhti pois, koko viikon ajan on ollut melko paljon puuhaa ja tänäänkin on suurin osa päivästä yllätys yllätys vierähtänyt töissä. Illalla grillailtiin lohta ja vietettiin aikaa yhdessä, kiva olla koko porukka koolla. Huomenna on onneksi vapaapäivä, aamusta tiedossa oman agilityryhmän vetoa sekä omien koirien treenaamista ja toivottavasti kerkeän vähän tuota pihaakin päivän aikana laitella :)
 
Alku viikosta kävin muuten taas Kalixin kierrätyksessä ja siellä tuntuu tavara vaihtuvan tiuhaan tahtiin. Hyvä kuntoisiakin kaiken lisäksi :) Joka vuosi on tullut ostettua kaupasta muutama uusi kukkaruukku, mutta tänä vuonna minulla on käynyt hyvä tuuri ja olen löytänyt kierrätyksestä halvalla kivoja ja hyväkuntoisia ruukkuja. Kuten tämä alkuviikon löytö...
 
 
Tätä ruukkua en edes ala maalaamaan vaan olen tyytyväinen siihen tällaisena kuin se on. Tästä melko suuresta ruukusta maksoin vain vaivaiset 50 kr :)
 

 
Toivottavasti kerkeän huomenna hakemaan pihalle muutaman kukan, olen useana päivänä aikonut mutten kuitenkaan ole päässyt taimitarhalle asti. Nyt kyllä tuntuu siltä, että lähden sohvalle lataamaan akkujani. Rentoa lauantaita teille kaikille!! :)
 
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti