Eilen piti tietysti vähän leipoa =) Tämä resepti on helppo ja todella hyvä, suosittelen kokeilemaan! Hunajamurun pannukakusta tulee kuohkea ja herkullinen.
Tarvitset:
2 dl gluteenittomia jauhoja (tilalle voit vaihtaa vehnäjauhoja)
2 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl juoksevaa margariinia
8 dl maitoa
4 kananmunaa
Laita uuni lämpenemään 240 asteeseen.
Sekoita ensin kaikki kuivat aineet kulhossa yhteen.
Kaada sekaan maito ja
margariini, vatkaa taikina tasaiseksi.
Lisää viimeisenä kananmunat ja sekoita.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa n. 20 min., kunnes pinta on kullanruskea.
Tämä pannukakku onnistuu aina!
Anne
Anne
olen maistanut miniän tekemää pannaria hyvää on.kyllä häviää viimeistä palaa myöten!
VastaaPoistaJep, tämä on huippu pannari =)
Poistakyllä yllämainitsemassa taloudessa ei huonoa ruokaa/leipomuksia tehdäkään! täytekakut sun muut, puhumattakaan upeasta ja taidokkaasta ulkonäöstä... :)
VastaaPoistaKiitoksia Suvi! Leipominen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa =)
PoistaIhan törkeän hyvää vaikkei multa just löytynykään tuota kaurajauhoa kaapista ja muniakin oli vain kolme. Avokkikin sanoi että tosi maukasta. =) Pitää testata tuolla kaurajauhollakin vielä.
VastaaPoistaKiva Sanna, kun testasit pannari reseptiä ja että tykkäsitte siitä =)
Poista