torstai 6. kesäkuuta 2013

Vapaapäivä

 
Tänään minulla on ollut vapaapäivä töistä...Ollaan puuhailtu kaiken näköistä tyttöjen kanssa, hypitty trampoliinissä, pyöräilty ja käyty touhuilemassa heppojen kanssa.
 
 
Tänään tytöt ajoivat ponilla ja kummatkin olivat aivan innoissaan. Siitä onkin aikaa kun ovat viimeksi olleet ajohommissa :)
 
 
Tulevat valjakkokuskit :)
 
 
 Maidonhaku reissulla satuin huomaamaan nämä kivat keittiöpyyhkeet ja ne olivat sen verran ihanat etten voinut olla ostamatta niitä. Kuvien pyyhkeet löytyivät Haaparannan Maxi-kaupasta.
 
Päivän päätteeksi, kun ilma vähän viileni otin koirat mukaan ja kävin ystävän kanssa lähemmäs tunnin metsälenkillä. Kotiin tulessa minussa oli vielä virtaa jäljellä, joten tein vielä lisäksi 4 kilometrin juoksulenkin reippaalla tahdilla. Tämä myöhäinen iltalenkkeily ei ehkä ole niin hyvä homma, tuntuu että virtaa on vaikka kuinka paljon eikä väsytä tippaakaan. Heh heh, aamulla on taatusti silmät ristissä, kun kello soi ja töihin pitää nousta...
 
Anne

2 kommenttia:

  1. kyllä tytöt tykkää eläimistä ja sehän hyvä asia!poni on söpö ja kuskit kans!eikö nikkalan metsissä ole sääskiä?kokkokankaalla on kauhea sääskisavotta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt rakastaa eläimiä ja tykkäävät tosi paljon ratsastaa sekä ajaa heppoilla:) Metsässä ei tartte täälläkään olla yksin kun on miljoona ystävää kaverina :)

      Poista