lauantai 1. kesäkuuta 2013

Hienoa menoa, mutta...

 
Hyvät kisat käyty. Koira toimi hyvin, minä juoksin ja ohjasin hyvin helteestä huolimatta. Viimeiseltä radalta hieno nollasuoritus eli virheetönrata :) mutta valioituminen kariutui sitten siihen kun pidin koiraa liian kauan kontakteilla ja aika oli liian hidas. Kaksi koirakkoa pinkaisi radan meitä nopeammin ja me jäätin kolmanneksi. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tämän päivän suorituksiin. Nyt meillä Emmin kanssa yhteistyö pelaa :) 
 
 
Lapset halusi mennä mummon ja vaarin luo yökylään. Me käytiin sitten isännän kanssa yhdessä käyttämässä Emmi ja Welho iltauinnilla :) Siitä onkin aikaa kun me ollan yhdessä oltu koiria ulkoiluttamassa. 


 
Nämä kaikki kuvat on otettu kännykällä. Harmittaa kun otin järjestelmäkameran mukaan, mutta siitä loppui akku ensimmäisen kuvan jälkeen. Welho teki rannalta taas tosi upeita uimahyppyjä, nyt olisi tullut kyllä hienoja kuvia...
 
Ihanaa lauantai-illan jatkoa teille kaikille!! :)
 
Anne8 kommenttia:

 1. Hyvinhän teillä meni Emmin kans kilpailut.
  ihanan näköistä siellä missä uitatatette koiria.
  tytöt tykää olla ,mummolassa yötä.
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kisat meni hyvin :) Tämä uimapaikka on tosi upea, siellä on pitkä hiekkaranta ja useimmiten siellä ei ole paljoa muita ihmisiä.

   Poista
 2. Koirilla oli mukavaa : D ja tuli hienoja kuvia uimahypyistä. Welho varsinainen vesipeto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat nautti tosiaanki. Tulihan noista kuvista ihan hyviä kännykälläki, mutta järkkärillä olisi varmaan tullut itse hypyistä tarkempia :)

   Poista
 3. kyllä oli hilkulla emmillä voitto!oli kyllä kuuma kisapaikalla kyllä täytyy hattua nostaa koirille ja ohjaajille että jaksoivat painaa täysillä siinä helteessä!!!meillä oli hauskaa tyttöjen kans sattui kaikkia mukavia juttuja!velholla mahtavia hyppyjä vesihommissa ja emmi on niin söpö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheltä liippasi voitto ja valioituminen...kyllä se sieltä vielä tulee :) Tytöillähän on aina kivaa teillä ja koirat on melkoisia vesipetoja, Emmi rauhallisemmasta päästä :)

   Poista
 4. Missä on tuollainen uimapaikka?

  T Naapurikylän Minna

  VastaaPoista