sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Youngblood - makes a difference

Minun uusi suosikki ripsiväri sekä ripsien esikäsittelyaine on tästä päivästä lähtien ehdottomasti  Youngbloodin Mineral Lengthening Mascara sekä samaan sarjaan kuuluva Lash Prime. 

Ripsitä tuli näiden tuotteiden avulla tuuheammat ja pidemmät, tekemättä ripsiä kuitenkaan keinotekoisen näköiseksi. Ripset näyttävät kerta kaikkiaan luonnollisen kauniilta, niin kuin mainoksessa luvataan. Huippua tietysti on, ettei työpäivän aikana ripsiväri ollut ollenkaan varissut  alaluomille eikä silmänympärykset olleet mustat.


Ennen...ilman ripsiväriä.


Jälkeen...
Kuvassa minulla on ripsissä ainoastaan Lash Primea ja kaksi kerrosta Mineral Lengthening Mascaraa. Eyelineria en ole käyttänyt ollenkaan.
Ruotsista löydät Youngblood mineraali ripsivärin sekä esikäsittelyaineen täältä. Suomesta nämä tuotteet löytyvät todella edullisesti täältä. Youngblood mineraali ripsivärin löydät myös tästä ja  Lash Primerin löydät samalta sivulta ripsienhoito-osiosta.

Anne

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä ! Koko nainen näyttää hyvältä !!! Ostin myös kuituripsiväriä mutta kuten arvattu silmät tuli kipeäksi ! On niin herkät räppänät!,

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anoppi! Tämä Youngblood ripsari ja primeri oli hyvä hankinta. Olen tyytyväinen! Tämä Youngblood pitäisi muuten sopia myös herkille silmille :)

    VastaaPoista