torstai 21. marraskuuta 2013

Sahrami-kladdkaka

 
Hmm, miltä maistuu kladdkaka jossa on sahramia, valkosuklaata ja mantelimassaa? Tämä kladdkaka versio oli aivan pakko testata, resepti on uusimmasta Hembakat-lehdestä.

Sahrami-kladdkaka eli mutakakku

Tarvitset:

125 g voita
100 g valkosuklaata
1 pussi sahramia (0,5g)
1 dl mantelimassaa, raastettua
2½ dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoa
(voit vaihtaa glut. jauhot samaan määrään vehnäjauhoja)
5 rkl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
3 munaa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen



Tee näin: Voitele ja jauhoita kakkuvuoka, jossa on irroitettava pohja. Sulata voi ja anna suklaan sulaa voin sekaan. Lisää joukkoon sahrami. Sekoita mantelimassa ja kuivat aineet keskenään, kaada sekaan voiseos ja lisää viimeisenä kananmunat. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30-35 min. Kun kakku on valmis, sen tulee olla keskeltä vielä hieman raaka. Anna kladdkakan jäähtyä kunnolla. Tarjoile vispatun kermavaahdon kera!
 


Sahrami, valkosuklaa ja mantelimassa...wow, mikä ihana maku yhdistelmä!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti