lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihanaa, siinä se nyt on...

 
Sori, eilinen päivitys jäi kokonaan väliin...koko eilisen illan tein synttärikakkua ja sitten kun olin valmis en enään kertakaikkiaan jaksanut alkaa päivittämään. Nukkumaan oli vain pakko mennä, kun aamulla oli töihin lähtökin. Nyt olen onneksi tehnyt viimeisen 6 päivän työviikon ennen kesälomaani.Vielä täytyy jaksaa painaa 4 viikkoa duunia ja sen jälkeen olenkin 6 viikkoa lomalla :)
 
 
Jihuu jippii, niin ne toiveet vaan näköjään toteutuu:) Tämä minun torstain yllätyslahja oli se kauan kaivattu Kitchenaid Artisan monitoimikone. Värinä ihana Ice Blue ja me like a lot!!! Eilen käytin konetta kakun teossa ja en voi muuta kun kehua sitä. Ensinnäkin se on niin upeasti muotoiltu, ettei sitä tarvitse piilottaa kaappiin vaan se saa olla pöydällä kaikkien nähtävänä. Koko monitoimikone on jykevä ja voimaa tästä moottorista löytyy. En usko ainakaan, että se heti hajoaa. Kakkupohjien munavaahto ja kakun moussetäytteet vatkaintu kyllä kevyesti pallovatkaimella.  Lisäksi Kitchenaid on todella helppo käyttää. Suuri kiitos teille jotka toteutitte toiveeni!!!
 
 
Mitä olette mieltä, eikö olekin makee?
 
Kivaa lauantaita teille kaikille!! :)
 
Anne
 
 

4 kommenttia:

 1. Komea vekotin, Amerikkalaista vanhan ajan muotoilua. Eikä ole muoviosilla pilattu ;)
  Onnex olkoon muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos, tämä on kyllä huippu lahja. Upean näköinen ja jykevä kone, mikä ei tosiaankaan jää kaappiin pölyttyyn. Tulee olemaan kovassa käytössä :)

   Poista
 2. oi oi!!! ihana kone, tuomoisella on hauska vispailla kakkuja.
  se on kaikkien naisten unelma, ainakin minun.
  se on kyllä totta että muoviosia on tänä päivän liikaa joka koneissa
  eihän ole kumma etti mikään kestä.
  ja onnea syntymä päivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Juu, täytyy vain todeta, että miten olen selvinnyt aiemmin ilman Kitchenaidia...se on niin huippu ja käytännöllinen kone sekä kaiken lisäksi vielä upean näköinen :)

   Poista