maanantai 21. lokakuuta 2013

Nyt on kaappi järjestyksessä

 
Sain kun sainkin viikonlopun aikana lasipurkkien tuunaukset tehtyä ja kuivaruokakaapin järjestettyä. Nyt kehtaa kaapin vaikka jättää auki, sillä kivan näköiset purkit ja purnukat ovat mukavaa katseltavaa.
 
 
Paikat järjestyksessä :)
 
 
 Idea tähän tuunaamiseen liitutaulufoliolla lähti liikkeelle siitä kun olen pitkään katsellut La Shelfin säilytyspurkkeja, joihin voi kirjoittaa liiduilla. Mielestäni ne olivat liian kalliita kun niitä tarvitsee useamman. Ajattelin, että samantyylisiä purkkejahan voi tehdä helposti itse. Surffailessani netissä löysin sitten liitutaulufoliota ja muita tarvikkeita edullisesti
 Make & Create- askarteluliikkeen nettisivuilta. Säilytyspurkit löytyi myös edullisesti Ikeasta.
Etiketit oli helppo tehdä. Malliksi otin sopivan kokoisen lasin, piirsin lyijykynällä liitutaulufolion nurjalle puolelle mallin ja leikkasin etiketin irti. Helppoa!
 
 
 Kirjoitin ja koristelin etiketit vapaalla kädellä. Pari purkkia jätin ilman tekstiä, jotta voin niihin kirjoittaa liidulla. Kaikkiin muihin tein kirjoitukset ja koristelut pysyvällä tussilla.
 
 
 
Kaikki mausteet ja muut pikku tilpehöörit laitoin minun kolmikerroksiseen säilytysrasiaan. Pastapurkkeihin teippasin kannen sisäpuolelle keittoajan, jotta pastaa tulee keitettyä ohjeen mukaan.
 
 
Olen kaikinpuolin tyytyväinen tähän ratkaisuun!! :)

Vielä on aikaa osallistua blogiarvontaan joka kestää 27/10 asti. Säännöt löydät tästä linkistä. Palkintona on Green Gaten tähtikannu!
 
Anne
 
 
 


8 kommenttia:

 1. Kätevää! :)
  Minäki haaveilen kaiken purkittamisesta mut toistaiseks on vaan riisi ja makaroni omissa purkeissaan... Josko joku pv!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on kaappi siistissä järjestyksessä ja toivottavasti pysyykin :) Ei muuta kun hommiin vaan Laura ja kaikki purkkiin :)

   Poista
 2. Ihana kun on laatikoissa hyvä järjestys, olispa minulakin
  tuomoiset laatikot. vaikka voihan sitä kaapeihkin , laitaa tuomoiset
  purkit. ei vain ole tullut laitettua kuin muutama purkki.
  Ritva

  VastaaPoista
 3. On kyllä kiva kun nyt on kaapissa järjestys. Tällaisia purkkejahan voi laittaa vaikka esille avohyllyille, ne on niin kivan näköisiä :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti tehty ja inspiroi tulevan oman kodin järjestelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt vain kaapit järjestykseen. Purkkien tuunaus on kivaa touhua :)

   Poista
 5. Aivan loistava idea!!
  Näyttää todella sievältä ja houkuttelee varmasti tarttumaankin noihin purkkeihin erilaisella innolla :)
  ..tässäpä touhua omalle seuraavalle vapaa-päivälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen todella tyytyväinen että nämä purkit tuli tehtyä. Ne ovat kivan näköisiä ja niistä on ennen kaikkea helppo ottaa esim. jauhoja kun desimitta mahtuu purkkiin sisälle. Ennen jauhot pöllysivät pitkin keittiötä, kun ne olivat pussissa ja sen päällä vielä muovipussi. Kiva, että sinäkin myös innostuit purkkien tuunailusta :)

   Poista