maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sisustaminen piristää, nyt on kodinhoitohuoneen vuoro...

 
Tervetuloa katsomaan miltä meidän kodinhoitohuone/wc näyttää. Kyllä sitä vain tekstiileillä saa kivasti uutta ilmettä tiloihin. Hankin pöytätasoihin uudet turkoosinvihreät peitekankaat, turkoosit käsipyyheet sekä lattialle pyöreät valkoiset matot.

 
Kodinhoitohuoneen kaikki pinnat ovat kaakeloitu.
Pöytätasot talon isäntä on itse suunnitellut ja rakentanut. Tasot on kaakeloitu KM Black/Gold mosaiikilla. Mosaiikki tilattiin suoraan Italiasta, jolloin neliöhinta oli huomattavasti halvempi kuin kotimaassa.
 
 
Mukitelineeseen vaihdoin keraamisten mukien tilalle Iittalan Hot Cool juomalasit ja niihin on kiva laittaa vaikkapa piristävät tulppaanit :)
 
 
Tästäkin saippuatelineestä poistin keraamisen lautasen ja tilalle laitoin metallisen, täydellinen paikka tälle uudelle saippuapullolle...
 
 
Täällä on hyvä touhuta...
 

 
Kaappien oviin tein skräppäämällä tällaiset näköesteet...tila on heti siistimmän ja rauhallisemman oloinen, kun kaappien sisältö ei ole näkösällä.
 
 
Uutta ja vanhaa yhdistettynä...pidän kaikenlaisista säilytysrasioista, niissä silmä lepää ja paikat pysyy järjestyksessä :)
 
 
Kaikki kynsilakat säilyy lasisessa purkissa.
 
 
Kirpputorilta löydettyssä lasitarjottimessa on hyvä säilyttää pikkutavaraoita...
 
 
Tyttöjen hiuskoristeet ovat hyvässä tallessa metallisen kirjarasian sisällä... Kodinhoitohuoneen/wc:n kaikki muut seinät ovat kaakeloitu valkoiseksi, paitsi tämän seinäpytyn kohdalle me teimme tällaisen leveämmän ruskean kohdan vähän väriä tuomaan.

 
Meidän talosta löytyy koreja joka lähtöön, niihin on vain niin hyvä laittaa tavarat pois näkyviltä.
 
Tällainen on meidän kodinhoitohuone.
 
Olisi kiva, jos laittaisitte kommenttia käynnistänne! :)
 
Anne
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. kaapinovien skräppäys oli tosi ovela keksintö,siisti homma.uusien verhojen värikin osu nappiin sopii ruskean kans mainiosti!kyllä tosiaan kelpaa touhuta ja sitä riittää tässä perheessä,hyvä niin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieniä muutoksia tekemällä saa suurta aikaiseksi. Kiitoksia kankaiden ompelusta :)

      Poista