torstai 14. maaliskuuta 2013

Suunnitteilla syntymäpäivä täytekakku...Tämä ilta vierähtää syntymäpäivä täytekakkua suunnitellessa. Kakun sokerimassa koristeita alan aina tekemään pari päivää ennen kuin teen itse kakun. Suunnitelen kakun ensin paperille ja lähden siltä pohjalta toteuttamaan sitä. Kakun ohjeita sekä kuvia laitan tänne sitten, kun synttärisankari on saanut kakkunsa :)
Tässä kuvia parista täytekakusta, jotka olen tehnyt aikaisemmin...Barbie täytekakun tein tyttäreni 5-vuotis synttäreille.


 
Vinksin vonksin eli topsy turvy kakun tein 18-vuotiaalle. Koristelin kakun itse tehdyllä vaahtokarkkimassalla. 
 
Muistakaa rakkaat lukijat myös osallistua blogini ensimmäiseen arvontaan, joka on 13.3-20.3.2013 välisenä aikana. Kivaan arvontaan pääset tästä :)
 
Touhukasta torstai-illan jatkoa teille kaikille!!

Anne

4 kommenttia:

 1. Hej! Anna olet kyllä fantastinen, kodin laittaja
  ja leipoja. kaikki on niin hyvin suuniteltu värit sointuvat hyvin yhteen.
  Synytmäpäivä kakut ovat aivan ihanat, meinasin
  yritää itsekin tehdä kakun Amandalle kun hän
  tulee mummon luo.
  On oikein kiva seurata sinun blokia.
  T. Ritva Luleåsta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Mukava, että luet minun blogia. Tänne on kiva laittaa kuvien kera, mitä on tehnyt ja puuhaillut sisustus, leivonta ja koira rintamalla:) Amandalla on kiva tulla herkuttelemaan mummon luo:D

   Poista
 2. hei ANNE...UPEETA..tykkään kovasti,hienoja ideoita,aion ottaa tämän sinun blogin vakituiseksi asiaksi...MITEN JAKSATKIN,OLLA NOIN PIRTEÄ;)
  KAIKKEA HYVÄÄ...!!
  T:SEIJA
  PS.yksi tuttava kertoi tästä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Oikein mukava, että tykkäät blogistani ja kiva saada sinut lukijakseni :) Useimmiten pirteä ja intoa täynnä, mutta kyllähän sitä välillä mennään pelkällä sinnillä eteenpäin :) Hyvää jatkoa myös sinulle! Ja lisäksi kivat kommentit lämmittää aina mieltä :)

   Poista