tiistai 3. syyskuuta 2013

Tuunattu kattokruunu

 
 
 

No niin, nyt on keittiön kattokruunun tuunausprojekti valmis. Sain tänään tuunaustarvikkeet postissa ja innostuin touhuamaan illan kuluksi. Lampun kimpussa vierähti noin reilu pari tuntia. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen :) Tästä linkistä löydät kuvan kattokruunusta ennen tuunausta...Klikkaa kuvaa suuremmaksi
 
Säästin pitkän pennin kun en ostanutkaan uutta lamppua...tuunaustarvikkeet maksoivat vain 194 kr + postikulut. Kaiken huippu on kuitenkin, että tein lampusta sellaisen kun halusin eikä kenelläkään muulla ole just samanlaista lamppua.
 
Anne


8 kommenttia:

 1. voi kun ihana!kyllä oot kätevä keksiin!värit on tosi ihanat!pitää alkaa kehittään meillekin uutta valaisinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin vähän yllätyin, että tuunaus onnistui näin hyvin. Värit on aivan ihanat ja oli onni, että löysin nuo ketjut netistä. Niistä oli helppo tehdä tuunailuja vähän rautalankaa apuna käyttäen. Olen kyllä tyytyväinen, hyvä etten ostanut uutta lamppua :)

   Poista
  2. ja anopilla on se kärrynpyörä johon vois rohkeasti heittää bligbligiä vastapainoksi.... tuskin maltan odottaa lopputulosta!
   hieno lamppu tuli Anne!

   Poista
  3. Kiitos Minna! Hyvä, että laitoit silloin viestiä kun suunnittelin uuden lampun ostoa...innostuin aivan mielettömästi ja sain kyllä nopsaan muokattua vanhasta uudenlaisen. Huippu homma!

   Poista
 2. On SOMA <3

  Marianne

  VastaaPoista
 3. Tulipa fiku kattokruunu, tuo on hyvä keino saada kuin uusi valaisin.
  ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Vaihtelu virkistää, olin niin kyllästynyt tuohon meidän vanhaan lamppuun ja nyt tuunauksen jälkeen se on kuin uusi. Nyt tykkään siitä ja paljon :)

   Poista