keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Yli 30 000

Tervehdys vaan kaikille! Voi kuinka tuo aika kulkee hirveää vauhtia...minä en oikein pysy perässä. Taas on vierähtänyt reilu viikko viime postauksesta. Joka päivä olen miettinyt, että tänään kirjoitan vähän blogiin, mutta mitenkäs siinä onkaan sitten käynyt...Virta ja innostus ei ole oikein riittäänyt tähän hommaan. Tämä bloggaaminen on nyt vähän niin kuin vuoristorata, välillä mennään reipaasti intoapuhkuen ylöspäin ja saan aikaiseksi vaikka mitä. Yhtäkkiä sitten tullaankin vauhdilla alas eikä oikein jaksa innostua kirjoittamaan mitään. No, välillä nyt tällä lailla...Innostun kuitenkin aina kun huomaan, ettei minua ole unohdettu vaikka en olekkaan päivittänyt blogiani muutamaan päivään :)
 

Tällä hetkellä blogiani on katsottu yli 30 200 kertaa, ihan makee juttu! Aloitin bloggaamisen 7½ kuukautta sitten, postauksia olen julkaissut 191 kappaletta ja niitä on kommentoitu 435 kertaa. Sivuilleni on eniten kertynyt klikkauksia google.fi:stä, facebookista, google.com:ista, etsiresepti.fi:stä sekä blogilista.fi:stä. Viisi käytetyintä avainsanaa joilla sivuilleni on googlaamalla päädytty ovat banaanijäätelö, hunajamurun aarrearkku, mustikkarahkapiirakka, sitruuna cupcake ja suklaa cupcake. Suosituimmat tekstit ovat Kääretorttu daim täytteellä, Terveellinen ja helppo banaanijäätelö, Raikas sitruuna cupcake, Mustikka-rahkapiirakka ja Suklaa cupcake valkosuklaakuorrutuksella. Sivujani on eniten katsottu Suomesta, Ruotsista, Yhdysvalloista, Venäjältä sekä Saksasta. Klikkauksia on myös ollut esim. Ukrainasta, Azerbaidzanista, Espanjasta, Maltalta. Tässäpä oli nyt vähän tilastotietoja minun blogistani. Ei muuta kuin kaunis kiitos teille kaikille lukijoilleni!
 
 
Syksy on ihanaa aikaa, luonto on niin kaunis hehkuvissa ruskan väreissä :)
 
Anne
 
 


6 kommenttia:

 1. Kyllä sen ymmärtää että joka paikkaan ei kerkeä ! Onpa vain ollu porukka kiinnostunut sinun jutuista onhan tämä ihan mielenkiintoista seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun työt alkoi on tuota menoa ollut pitkälle iltaa, meidän kaikki harrastukset vie aikaa :) Sitten onkin täytynyt vähän laittaa tekemisiä tärkeysjärjestykseen ettei ole aivan poikki ja väsynyt. Nyt on mielessä taas paljon ideoita ja yritän toteuttaa niitä kun kerkeän...ja tietysti laitan niitä myös tänne blogiin :)

   Poista
 2. Onnea blogin menestykselle ja kyllä se hieman hitaampikin tahti julkaisuissa riittää :) Halaukset syskyiseen Nikkalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen vähän yllättynyt, että sivuja on luettu noin monta kertaa. Halaukset sinnekkin päin meiltä kaikilta! :)

   Poista
 3. Onpa hirmu määrä lukijoita sinun blogilla, mutta sehän on kiva ,kyllä sinä olet
  sen eteen töitä tehnytkin (blogin).
  minä käyn joka Aamu katsomassa mitä uutta olet kirjoitanut blogille.
  Mutta eihän sitä voi joka päivä keretä joka paikaan, sinulla on perhe ja
  työ ja harrastukset, kaikki vie oman ajan..
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,ihan kivasti on sivuja käyty lukemassa. Tosi mukava Ritva, että olet vakiolukija :D Yritän päivittää blogia, kun on aikaa ja jaksoa. Elämä on aika kiireistä...

   Poista