keskiviikko 13. marraskuuta 2013

DIY- vartalon kuorintavoide

Innostuin tekemään itse vartalon kuorintavoidetta. Tämähän on hurjan helppoa ja kotoa löytyi kaikki tarvittavat ainesosat. Ohjeen läysin www.improveme.se-sivulta. Tässä kuorintavoiteessa ei ainakaan ole mitään säilöntä- tai väriaineita, eikä mitään keinotekoisia hajusteitakaan :)
 
 
Vanilja vartalon kuorintavoide
 
Tarvitset:
 
 2 ½ dl fariinisokeria
 1 ½ dl manteliöljyä
 ½ dl juoksevaa hunajaa
3 tl vaniljasokeria
 
Tee näin: Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja kaada kuorintavoide kannelliseen lasipurkkiin (tiivis sellainen).  Säilytä voide muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. Käytä kuorintavoidetta kostealle iholle ja huuhtele se iholta haalealla vedellä. Painele iho kuivaksi pyyhkeellä, jottei öljy lähde iholta pois.
 
Nyt on kotitekoinen vartalon kuorintavoide testattu koko kroppaan ja hyväksi havaittu. Voiteen koostumus oli hyvä ja se oli helppo levittää. Fariinisokeri on aika karhea kuorinta-aine, mutta mitä enemmän kuorintavoiteessa on öljyä, sitä hellävaraisempi se on iholle.
 
 
 Iho tuntui kuorinnan jälkeen puhtaalta ja silkinpehmeältä. Iholle jäi myös ihana vaniljan tuoksu. Minä olen tyytyväinen lopputulokseen :) Kokeilkaa ihmeessä!
 
Rentouttavia hetkiä!
 
Anne
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Täytyypä tehdä ,kuorintavoidetta, oma tekemät ovat monesti
    parempia kuin osto, eikä maksa juuri mitään.
    kiitos ,,ohjeesta.
    ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Ritva! Tätä kannatte ehdottomasti kokeilla, on nimittäin helppo ja hyvä kuorintavoide! Eilen illalla kuorin ihon ja tänäänkin iho on vielä silkinpehmeä ja tuoksuu ihanasti vaniljalle :)

      Poista