Ollaan joulun aikana herkuteltu tavaallisen hyvää kotitekoista wienernougattia. Nämä menivät kuin kuumille kiville :) Tämän suklaaherkun valmistat hetkessä. Innostuin kokeilemaan wienernougatin tekoa tämän reseptin pohjalta, käytin maitosuklaata tumman suklaan sijasta.
Wienernougat
Tarvitset:
250
g nougat
100
g mantelilastuja
150
g Fazer sinistä maitosuklaata
Tee näin: Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla, paahda miedolla lämmöllä sillä lastut palavat helposti. Siirrä paistinpannu pois levyltä. Sulata nougat vesihauteessa. Pilko maitosuklaa palasiksi ja sulata nougatin sekaan. Sekoita lopuksi paahdetut mantelilastut nougatsuklaa seokseen. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada massa siihen. Anna wienernougatin jähmettyä ja leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.
Anne
Tee näin: Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla, paahda miedolla lämmöllä sillä lastut palavat helposti. Siirrä paistinpannu pois levyltä. Sulata nougat vesihauteessa. Pilko maitosuklaa palasiksi ja sulata nougatin sekaan. Sekoita lopuksi paahdetut mantelilastut nougatsuklaa seokseen. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada massa siihen. Anna wienernougatin jähmettyä ja leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.
Anne
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti