torstai 26. joulukuuta 2013

DIY- Taivaallinen wienernougat


Ollaan joulun aikana herkuteltu tavaallisen hyvää kotitekoista wienernougattia. Nämä menivät kuin kuumille kiville :) Tämän suklaaherkun valmistat hetkessä. Innostuin kokeilemaan wienernougatin tekoa tämän reseptin pohjalta, käytin maitosuklaata tumman suklaan sijasta.

Wienernougat

Tarvitset: 
250 g nougat
100 g mantelilastuja
 150 g Fazer sinistä maitosuklaata


Tee näin: Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla, paahda miedolla lämmöllä sillä lastut palavat helposti. Siirrä paistinpannu pois levyltä. Sulata nougat vesihauteessa. Pilko maitosuklaa palasiksi ja sulata nougatin sekaan. Sekoita lopuksi paahdetut mantelilastut nougatsuklaa seokseen. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada massa siihen. Anna wienernougatin jähmettyä ja leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.


Anne


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti