keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Arrgh, kun kasvojen ihoa kiristää...

 
Talvella pakkasen ja tuiskun keskellä, kasvojeni iho on kuiva ja tuntuu kuin hiekkapaperilta. Joka ikinen vuosi, sama kuvio on toistunut. Minulla on normaali ihotyyppi, joka talvella sitten muuttuu herkäksi. Olen rasvannut ja rasvannut, mutta heleää ja sileää ihoa, en vain ole onnistunut saamaan. Monenlaisia tuotteita on tullut testattua sekä kalliita että halvempia. En ole mikään kauneusalan ammattilainen, kirjoitan vain sen perusteella mitä itse olen testannut ja joko hyväksi tai huonoksi havainnut.
 
Syksyllä ilmojen kylmetessä, päätin ostaa laadukkaammat kasvojen ihonhoitotuotteet. Hieman tutkimustyötä tehtyäniä, päätin ostaa
 
 
 Clarinsin Lait Démaquillant Velours puhdistusmaidon sekä alkoholittoman Lotion Tonique kasvoveden. Aluksi nämä toimivat ihollani hyvin, mutta kun pakkanen kiristyi ja talvi eteni, kasvojen iho muuttui jälleen kerran, kiristäväksi kuivaksi korpuksi punasine läiskineen. Päätin sitten testata jotakin edullisempaa, kun nuo kalliimmatkaan tuotteet eivät välttämättä ole hyviä. Nyt sitten, ajattelin kokeilla Dermosilin tuotteita talvi-iholleni ja se olikin napakymppi. Tilasin Dermoshopista aluksi
 

 
Dermosil Skincomfort kosteuttavan puhdistusmaidon sekä kasvoveden. Näiden tuotteiden käytön jälkeen ihoni tuntui heleältä ja silkin pehmeältä. Kasvovedessä ainoana miinuksena mielestäni oli se, kun kasvovesi ei pumpulille laittaessa imeytynyt siihen, vaan lähti joka kerta valumaan tippasten lattialle.

 
Päätin myös koittaa kehuttua Dermosil Cleansin Mousse puhdistusvaahtoa ja Facial toning Lotion kasvovettä, jotka siltävät vitamiini E:tä.  Nämä tuotteet tuntuvat olevan vieläkin paremmat kasvojen ihohoitotuotteet kuin nuo Skincomfortit. Parin kerran käytön jälkeen ihoni on pehmeämpi kuin koskaan.
 
 
Dermosil Skin comfort silmänympärysgeeli on myös loistava herkälle iholle.
 
 
 
Ihon viimeistelen kuivalle iholle tarkoitetulla Lumenen Arctic Aqua syväkosteuttavalla kosteusvoiteella.
 

Laventelisalva oli myös loistava hankinta, se on joka paikkaan sopiva yleisvoide. Laitan sitä huulille ja käsiin esim. rystysille sekä kynsinauhoille.
 
Dermosilin valikoimasta löytyy tuotteita joka lähtöön, käy kurkaamassa Dermoshopissa
 
 
 
Anne


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti