sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Voi pojat minkälainen keittiö!!

 Holaa, nyt on päivän kaikki hommat hoidettu, nyt voin painaa peppuni tuoliin ja hengähtää hetken tietokoneen edessä. Jälleen kerran on ollut melkoista menoa koko päivän =) Olen nyt muutaman päivän ajan laavannut läpi koneella olevia valokuvia, niitä on tuhansia...ja ne on sekaisin. Apua, miksei sitä koskaan opi laittamaan kuvia omiin merkittyihin kansioihin.  Kuvien metsästämisessä menee aikaa, mutta vanhojen kuvien katseleminen on kyllä huvittavaa hommaa. Olen täällä naureskellut itsekseni moneen kertaan näitä meidän kuvia...

Minulla tulee räpsittyä reippaasti kuvia ja ne tosiaankin ovat  kuin aarteita, täynnä muistoja. Tulen tänne blogiinkin laittamaan paljon kuvia. No niin, nyt sitten asiaan elikkä kovan etsimisen jälkeen löysin kuvia mökin alkuperäisestä keittiöstä, se oli kyllä kieltämättä aika hurja...en muistanut ollenkaan sen olleen tällainen...


 
Kaikki puiset kaapinovet erisävyisiä ja vain osassa lakkapinta. Ihanan vihreä tapetti. Voi, voi eipäs sitä silloin ostohetkellä ajatellut minkälainen työmäärä tämän mökin myötä seuraisi. Ajatus oli vain, että nyt pääsee tekemään remppaa itselle.


Vanha puuhella oli kyllä mökin paras asia. Se on edelleen jäljellä ja on täysin toimiva. Siinä on tullut pullatkin pyöräytettyä. Hankalaa oli vain saada uunin lämmöt pysymään tasaisena =) Se oli joko liian kuuma tai liian kylmä. Kuvassa myös mukana meidän ensimmänen bordercollie Jimi. Ikävä kyllä Jimppari on jo siirtynyt sateenkaarisillan toiselle puolelle.

Keittiötä me laitoimme heti aluksi myös päällisinpuolin hiukan parempaan kuntoon. Tiilikaakelit tuli heitettyä seinään, vanha liestuuletin, sähköliesi ja jääkaappi sai lähteä kierrätykseen. Tilalle sitten tuli rosteriset vehkeet. Jälkikäteen täytyy todeta, että rosteriset eivät oikein olleet minun juttu. Aina täynnä sormenjälkiä ja jotakin epämääräisiä viivoja. Erittäin rasittavat puhdistaa, vaikka kaikenlaisia puhdistus- ja suoja-aineita markkinoilta löytyy.
 
 
Kaappeihin maalia ja uudet vetimet oviin. Pöytälevy vaihtoon. Vanhan laminaattilattian tilalle uusi lattia. Jälleen kerran monta tuntia työtä, hikeä ja tuskaa. Kaapinovissa lakkapinta oli mielettömän tiukassa ja minä hioin niitä käsin!!


Ei tosiaankaan minun unelma keittiö, mutta himpun verran parempi...


Näin sitten elettiin parin vuoden ajan, kunnes alkoi oikein kunnolla ärsyttämään tämä epäkäytännöllinen keittiö...
 
 
 
Sitten olikin aika repiä koko keittiö ja aloittaa uuden suunnittelu...
 
 
Minun täytyy ottaa tuoreita kuvia meidän nykyisestä keittiöstä, mutta nyt teille kaikille
 
GOD NATT!
 

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Olihan siinä hommaa, mutta nyt keittiö on onneksi valmis ja mieleinen =)

    VastaaPoista