tiistai 29. tammikuuta 2013

Tällainen tästä sitten tuli...


Tervehdys teille kaikille! Nyt ovat pöpöt vallanneet minunkin kropan ja nyt sitä sitten ollaan  kuumeessa :( Keittiökuvat otin onneksi eilen, sillä tänään en niitä kyllä olisi jaksanut ottaa...
Jep elikkäs keittiötä lähdimme suunnittelemaan alkukesästä 2008 ja me päädyimme ostamaan sen IKEA:sta. Valintaan päädyimme IKEA:n helpon suunnitteluohjelman avulla. Meidän mökkiä kun ei ole rakennettu minkään standardimittojen mukaan, niin ohjelmaan oli yksinkertaista laittaa keittiön mitat ja aloittaa sopivien kaappien paikoilleen suunnittelu. IKEA:lla on laaja valikoima erikokoisia keittiökaappeja.

Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana

Kaapinovet ovat Lidingö sarjasta, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin ovat integroidut. Mikroaaltouuni sarjasta Nutid.


Ikean ulos vedettävä hana on käytännöllinen ja posliininen tiskiallas on helppo puhdistaa.Pidän uuden ja

 
vanhan yhdistämisestä sisustamisessa.
 
 


Keittiö on ollut käytössä nyt neljä vuotta ja olemme olleet tyytyväisä valintaamme.

 Koko keittiö on kaakeloitu harmaasävyisellä kivikaakelilla ja lattiassa on Viking laminaatti. Meidän perheessä kuunnellaan paljon musiikkia, joten kaiuttimet ja subwoofer ovat meidän keittiössä pakolliset =)
Ikkunan alla olevassa penkissä on myös kivasti säilytystilaa. Istumatyynyt ja tyynyn päälliset ovat Tiimarista.Antiikkipöydässä on kivoja yksityiskohtia.


Uuni kuuluu myös IKEAN Nutid sarjaan. Kaikki kodinkoneet ovat Whirlpool merkkiset, paitsi liesituuletin on Bauknecht ja se on hankittu Elonilta. Vanha puuhella on saanut pitää paikkansa, sen hienon ulkonäön ja hyvänkuntonsa vuoksi. Seinällä olevassa valkoisessa hyllyssä ovat  askartelutavarat kivasti piilossa, sieltä lapsilla on helppo ottaa tarvitsemansa ja ennenkaikkea se vie vähän tilaa. Welho koirakin on keittiön kanssa sävy sävyyn =)


Puuhellan lämpömittari


Minun mummon vanha sähköinen silitysrauta

Keittiö valmistui täysin elokuun alussa 2008. IKEA:n keittiössä on melkoisen paljon kasaamista, mutta kyllä se oli sen arvoista =)

2 kommenttia: