perjantai 25. tammikuuta 2013

Gluteeniton tacopitsa


Tänään pyöräytettiin pellillinen tacopitsaa. Pellilliseen pitsaa tarvitset:

Pohjaan
3 dl vettä
1 ½ pussia kuivahiivaa
3/4 tl suolaa
6 rkl öljyä tai juoksevaa margariiniä
n. 7 ½ dl Sunnuntai gluteenittomia jauhoja

Lämmitä vesi hiukan kädenlämpöä lämpöisemmäksi. Sekoita kuivahiiva veteen ja lisää muut aineet. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja anna kohota n. 10 min.  Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.


Täyte
1kg naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
2 pikku purkkia tomaattipyre´ttä
1 purkki herkkusieniä
ripaus suolaa
tilkka gluteenitonta soijaa
1 pussi Santa Maria orginal Taco spice mixiä (gluteeniton)
pitsamaustetta 
n.200 g juustoraastetta



Pitsapohjan noustessa, paista jauheliha ja pilkottu sipuli. Lisää suola, soija ja tacomauste.






Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipure´



ja sen päälle jauheliha.



Lisää vielä ananakset ja herkkusienet



sekä juustoraaste ja pitsamauste


Paista pitsa keskitasolla n. 15 minuuttia.


Bon Appe´tit




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti