Tänään pyöräytettiin pellillinen tacopitsaa. Pellilliseen pitsaa tarvitset:
Pohjaan
3 dl vettä
1 ½ pussia kuivahiivaa
3/4 tl suolaa
6 rkl öljyä tai juoksevaa margariiniä
n. 7 ½ dl Sunnuntai gluteenittomia jauhoja
Lämmitä vesi hiukan kädenlämpöä lämpöisemmäksi. Sekoita kuivahiiva veteen ja lisää muut aineet. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja anna kohota n. 10 min. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
Täyte
1kg naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
2 pikku purkkia tomaattipyre´ttä
1 purkki herkkusieniä
ripaus suolaa
tilkka gluteenitonta soijaa
1 pussi Santa Maria orginal Taco spice mixiä (gluteeniton)
pitsamaustetta
n.200 g juustoraastetta
Pitsapohjan noustessa, paista jauheliha ja pilkottu sipuli. Lisää suola, soija ja tacomauste.
Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipure´
ja sen päälle jauheliha.
Lisää vielä ananakset ja herkkusienet
sekä juustoraaste ja pitsamauste
Paista pitsa keskitasolla n. 15 minuuttia.
Bon Appe´tit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti