lauantai 26. tammikuuta 2013

Näitä ilman en sitten voinut olla...

Tämä minun blogin päivitys tapahtuu aina väkisinkin illalla/yöllä, kun lapsukaiset ovat laittaneet nukkumaan ja koirat on lenkitetty/treenattu. Silloin voin täysin keskittyä vaan omiin hommiin. Tänään käytiin koko porukka vähän ihmistenilmoilla, koko viikko mennyt sairastaessa. Lapset ovat ensin olleet kuumeessa ja nyt on sitten itselläkin hieman flunssainen olo. No, eiköhän se tästä. Käytiin ruokaostoksilla Maxissa Haparanda cityssä  ja voi hyvänen aika mitä ihanuuksia sinne olikaan tullut. Aikani hypisteltyä näitä ihanuuksia, päätin, että nämä muuttavat meille =)
 
 
Oi, ihanat pastellinväriset mukit ja lautaset.  Mielestäni hintakin oli hyvä, laadusta en sitten tiedä. Mutta, eipä sitä aina tarvitse olla ostamassa huippukalliita kippoja ja kuppeja. Voi vaihtaa useammin =) Maxista löytyy nyt ihan kivasti uutta retrotyylistä keittiötavaraa, ne kaikki olisi kyllä kieltämättä sopineet meille.  Lähtihän sieltä kaupasta tietysti vielä mukaan...Yllätys, yllätys leipurille uusi vaalensininen taikinakulho. 
 
 
 
Nythän sitä häätyy alkaa leipomhaan!! Tein kyllä uuden vuoden lupauksen (niin kuin kaikki muutkin), että olisin kevyemmällä linjalla...mutta, voihan sitä pakkaseen leipoa. Katsotaan, eiköhän sitä jotain pientä vois pyöräyttää.
 
Postipoikakin toi muuten minulle viikolla verhot  Ellokselta. Nojatuolilla ne ovat odotelleet, että joku ne silittäis. Saa nähdä miten ne sopivat keittiöön.
 
 
 
Näiden verhojen tilalle ne olisi tarkoitus laittaa...
 
 

2 kommenttia:

  1. Voi että, oispa ihana päästä taas Haaparantaan. Ihania astioita! :)

    VastaaPoista
  2. Juu Hannele, täältä Haaparannalta löytyy kivoja astioita. Tosi kiva kun kävit katsomassa minun blogia :),

    VastaaPoista