tiistai 16. huhtikuuta 2013

En poistunut tyhjin käsin


 Pari päivää olen nyt hoitanut kotosalla perheen pienintä. Kuume ja viheliäinen korvasärky on neidillä taas ollut vaivana. Nyt onneksi tuntuu olevan jo huomattavasti parempi. Huomenna neiti mene tarhaan ja mamma töihin. Tänään oli pakko näyttäytyä ihmisten ilmoilla kierros, kun on niin tiiviisti ollut kotona. Vaarin vintillä kävin vähän penkomassa ja
tänäänkään en kirpputorilta ulos päässyt ilman, että käteeni tarttui kotiin tuomista :)  Hienot erikoiset tuikkulyhdyt ovat kyllä minun heikko lenkki ja niitä tulee keräiltyä.

Tämän päivän löytö oli nämä metalliset ornamenttikuvioiset tuikkulyhdyt, tällaisia minä en ole aikaisemmin  nähnytkään. Kynttilät ja koristehelmet ovat Tiimarista ja jättikokoinen tarjotin on löytö kirpputorilta.


Tänään meinasin alkaa laiskaksi ja käydä koirien kanssa vain kävelylenkillä. Onneksi sain potkittua itseäni persuuksiin ja laitoin töppöstä toisen eteen. Viimeksi juoksin lauantaina ja tuntuu tuo laiskuus niin salakavalasti iskevän kun on kotona ja hoitelee sairaita. Nyt täytyy pysyä tiukkana!! Liikkuakin pitää reippaasti kun minä niin rakastan tuota leipomista :)

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti