perjantai 26. huhtikuuta 2013

100 postausta takana ja Miss cupcake 2013 kilpailuun osallistuminen

Tämän kirjoituksen myötä minulla on 100 postausta takana ja joka päivä olen tänne jotain juttua saanut aikaiseksi. Näiden 13 viikon jälkeen tuntuu, että tästä on tullut elämäntapa. Tätä tulee tehtyä joka päivä ihan automaattisesti, mieleen vaan pulpahtaa mistä voisi kirjoittaa. Blogini liikkenne näyttää olevan pikku hiljaa kasvussa ja se tosiaankin saa minut innostumaan lisää tästä touhusta. Tämä on kyllä välillä melko aikaa vievää hommaa, mutta yleensähän päivitän blogiani vasta iltaisin kun lapsukaiset ovat menneet nukkumaan ja päivän muut puuhat on tehty.
 Tänään onkin vapaapäivä juoksemisesta, jotta kroppa pääsee palautumaan. Eilen muuten tein oman henkilökohtaisen ennätyksen ja juoksin 5 km aikaan 29 minuuttia eli 5 min. 58 sek. per kilometri. Kiva huomata, että tapahtuu edistystä kun treenaa useamman kerran viikossa :)

 
Tänään tein bordercollie cupcaken ja osallistuin ruotsissa meneillään olevaan Miss Cupcake 2013 kilpailuun. Tällä viikolla kilpailussa on teemana eläimet ja luonto ja kisassa on kaiken kaikkiaan 10 teemaviikkoa. Minun cupcakea pääset äänestämään tästä. Kilpailu on 1.3-10.6.2013 välisenä aikana ja se on Dr. Oekterin järjestämä. Pääpalkintona on 25 000 kr lahjakortti, jonka voittaja voi käyttää vapaasti valittavaan liikkeesseen. Sääntönä on että asuu ruotsissa ja käyttä kilpailuun osallistuvan cupcaken koristelussa jotain Dr. Oekterin tuotetta.
 
Ystäväni vinkkasi tästä suomessa meneillään olevasta kakkuvalokuvakilpailusta, jonka järjestää Koristeeliset kakut-lehti. Osallistua voit tästä. Nyt kaikki leipomaan ja osallistumaan kilpailuihin :)

Anne

6 kommenttia:

 1. niin minustakin on emmi säälikää minua näköisenä!!hyvä anne!onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
 2. Minä en ole Emmiä nähnyt, mutta hieno on kuitenkin sinä osaat Anna.
  onnea kilpailuun. äänestän jos vain osaan mennä oikeille sivuille.
  Ritva-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Äänestäminen on helppoa, olen laittanut suoran linkin minun cupcakeen. Toivottavasti onnistuit :)

   Poista