maanantai 29. huhtikuuta 2013

Remontti jatkuu...

 
Nyt sitten alkaa olemaan aika jatkaa tuota meidän yläkerran remonttia. Huh huh, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...rankkaa duunia tiedossa, mutta onhan tässä nyt talvi kerätty voimia. Vielä ei olla sisustuksesta lyöty lukkoon mitään tiettyä, mutta suunnitelmia on kyllä ollut monenlaisia. Paljon on kyllä edessä hommaa ennenkuin päästään siihen sisustamis vaiheeseen...
 
 
Nämä kuvat on otettu viime syksynä ja alkutalvesta,  koko yläkerta on eristetty valmiiksi. Nyt on vielä mieletön määrä muhia lapioida pois, sieltä on jo poistettu n.30 säkkiä ja toiset 30 on vielä edessä. Ou jee!!

 
Tämä vintin teko ei tosiaankaan ole ollut mikään "piece of cake" homma. Isännällä on ollut kova homma mittoa ja leikkoa eristyslevyjä, kun tätä taloa ei tosiaankaan olla tehty minkään standardi mittojen mukaan. Tämä projekti on ollut aikaa vievää ja hermoja raastavaa hommaa, mutta eikös se niin ole, että lopussahan se kiitos seisoo :)
 
Tästä on hyvä jatkaa ja päivittelen tänne sitten lisää, kun päästään remontoinnissa eteenpäin :)
 
Mukavaa maanantaita kaikille!
 
Anne

4 kommenttia:

 1. sehän alkaa olla mukavalla mallilla, pikkuhiljaa alkaa tulla näkyvää!
  kiva alkaa seuraamaan projektia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Minna, että seuraat meidän touhuja :) Kyllä se tästä kun päästään vauhtiin ja päästään siihen mukavaan hommaan eli sisustamiseen :)

   Poista
 2. Teillä on kova urakka edessä. otakaa rauhallisesti, hiljaa hyvä tulee.
  Seuraan remontia , jänityksellä, vaikka tiedän että "hyvä tulee".
  Ritva-täti.

  VastaaPoista