maanantai 15. huhtikuuta 2013

Haaveilua...Kuva lainattu Kappakoi sivulta
 
Tästä minä olen haaveillut jo pidemmän aikaa, onni olisi oma Kitchen Aid Artisan :) Tämä kodinkone olisi hyvä apuri keittiössä, se vatkaa, sekoitaa ja vaivaa tehokkaasti suuremmatkin taikina määrät. Kitchen Aid on mielestäni markkinoiden upein keittiökone, se on tyylikkäästi muotoiltu ja upeita värivaihtoehtoja on useita. Lisäksi kone on täysin valmistettu metallista, se takaa hyvän kestävyyden ja koneelle luvataankin keskimäärin 30 vuoden kestäyys (400 käyttötuntia). Kitchen Aidiin saa myös monenlaisia lisäosia. Laadustahan tietysti saa maksaa ja mitä erikoisempi väri sitä enemmän hintaa...Suomesta en löytänyt paljoa vaihtoehtoja, mutta halvimmat löytyivät täältä ja täältä. Ruotsissa Kitchen Aid vaihtoehtoja oli useita ja tästä linkistä löydät halvimmasta päästä olevat koneet. Ehkä haaveeni jossain vaiheessa toteutuu :)
Kuvat lainattu Shop in the kitchen sivultaVäriä on vaikea valita, mutta varmaankin joku noista kolmesta yllä olevista väreistä olisi minun valinta. Mistä väristä sinä pidät eniten?
 
Anne
 


2 kommenttia:

  1. vehe ois kyllä sulle tarpeen!minun makuun ois fuksian värinen tai metalli!eiköhän se joskus hurise teidän pöydällä......

    VastaaPoista
  2. Tämä olisi aivan huippu vempain ja toivottavasti se joskus hurisee meidän pöydällä :) Fuksian värinen Kitchen Aid on kyllä upea!

    VastaaPoista