lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vanhaa tavaraa ja blogi tilastoja...

Päivä on vierähtänyt vauhdilla touhutessa lasten kanssa. Nukkumatti heitti unihiekat jo melko aikaisten väsyneiden lasten silmiin. Talossa on rauhallista :) Juoksulenkin ja suihkun jälkeen olo on hyvä ja nyt on mukava istahtaa hetkeksi koneen ääreen.
 
 
Tämän vanhan pullon olen löytänyt Tornion Pikkuwanhasta. Vichyveden on aikoinan pullottanut Fritz. E. Olssonin panimo Haaparannalla. Paikkakunnalta olevia vanhoja esineitä on erityisen mukava kerätä :)
 
 
Tuli tässä mieleen, että voisin kertoa teille lukijoille vähän blogini tilastoja. Mielestäni on mielenkiintoista seurata blogissani tapahtuvaa liikennettä. Elikkä ensimmäisen postauksenhan minä kirjoitin Hunajamurun aarrearkkuun 25.1. 2013 ja julkaistuja kirjoituksia on tähän päivään mennessä kertynyt 85 kpl. Sivuillani on päivittäin 50-250 katselua ja näiden 13 viikon aikana sivuja on katsottu 10 342 kertaa :) Eniten katseluja on kerännyt resepti postaus "Raikas sitruuna cupcake". Julkaistuja kommenteja on 193 kappaletta, johon on myös laskettu mukaan minun vastaukset. Tässä sivustojen viiden kärki, joista on päädytty minun blogiini eli facebook, google.fi, google.com, etsiresepti.fi ja blogilista.fi. Eniten on käytetty hakusanoja sitruuna cupcake, hunajamuru ja koiranruoka säilytysastiat.  Blogiani on katseltu eniten näistä maista Suomi, Ruotsi, Yhdysvallat, Saksa, Venäjä, Norja, Britannia, Tanska, Thaimaa ja Portugali.
 
 
Intoa puhkuen jatkan blogini päivittämistä ja tervetuloa vaan kaikki lukemaan blogiani! Toivoisin myös lisää kommentteja postauksiini :)
 
Anne

2 kommenttia:

  1. Hej Anne !
    Trevligt att du hittat en Fritz E Olsson flaska!!! fått mig berättat, att min makes farfar hade bryggeriet för länge sedan i Haparanda..intressant
    hälsn Carita

    VastaaPoista
  2. Ja, det är verkligen kul och samla på gamla saker som har med traktens historia att göra. Intressant att bryggeriet har varit i er släkts ägo :)

    VastaaPoista