sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Vihdoin eteisen sisustuskuvia...

Nyt sain vihdoin aikaiseksi laittaa tänne blogiin nämä eteisen kuvat. Nyt on monta viikkoa ollut todella kiireistä, onneksi tänään ja huomenna on vapaapäivä...Pääset katsomaan miltä eteinen näytti ennen remonttia tästä.  Nyt uusi eteinen on paljon valoisampi ja tilavampi.
 
 
Tosiaankin tilaa saatiin, kun eteisen vaatekaapi otettiin pois ja seinä revittiin. Eteisestä pääsee (kurkkaa linkkejä) kodinhoitohuoneeseen, suihkuhuoneeseen ja saunaan. Suihkuhuoneesta pääsee myös suoraan ulos terassille.
 
 
Eteisen Ottava kattolamput ovat Ikeasta ja lampuista lyhennettiin johtoja, jotta ne eivät olisi liian matalalla. Seinällä talon isännän tekemiä lyjykynätöitä :)
 
 
Yhdessä autopiirrustuksessa meni aikaa noin 12 tuntia. Upeaa työtä!
 
 
Tässä vanhimmasta tytöstä muotokuva, jonka isäntä on piirtänyt valokuvaaja siskoni ottamasta kuvasta :)
 
 
Peililiukuovien takana ovat kaikki ulkovaatteet ja kengät piilossa. Siellä on kaksi hattuhyllyä sekä kaksi kenkätelinettä, joihin kamppeensa voi laittaa. Tytöille on laitettu seinään oma koukku, johon he itse ylettyvät ripustamaan ulkovaatteensa. Peililiukuovet on tilattu mittatilaustyönä Tornion Keittiöjätistä 
 
 
 
 
Hyllyllä Tamara Aladinin pieni tuikkulyhty Välkky sekä Nanny Stillin Apollo. Valkoinen tapetti metallihohtoisella ornamenttikuviolla on hankittu Tornion Wotsista.

 
Vanha tammikaappi on väliaikaisesti eteisessä, kunnes yläkerran makuhuoneet saadaan valmiiksi ja kaappi saadaan siirrettyä alakerran isoon huoneeseen. Eteisestä näkymä keittiöön...

 
Tammi peilikaappi on samaa sarjaa kun olohuoneessa oleva kaappi. Kaappi on täynnä upeita yksityiskohtia...
 
 
Tuikkukupit on kirpputorilöytöjä ja lasit ovat Indiskasta.
 
 
Nanny Stillin vihreä Tuikku on löytö Huutonetistä... 
Rappuset vievät vintille, johon ollaan parasta aikaa tekemässä remonttia. Sinne tulee meille kaikille makuuhuoneet :)

 
Koirilla on oma "myshörna" eli oma nurkkaus rappusten alla. Siellä molemmilla on omat Biabädd pedit sekä omat Ikean tynnyrit missä säilytetään koiranruoat.
 
Mukavaa illan jatkoa kaikille!! :)
 
Anne

8 kommenttia:

 1. Voi jotta teillä on nättiä! Ja sinun isäntä on kyllä tosi taitava piirtämään!!! =)
  Meillä ei taitais voida tuolla tavalla ruokia säilyttää koirien nesun alla. Ahneet spanielssonit imurois ne keinolla tai toisella nassuunsa alta aikayksikön. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Isäntähän on taitava piirtämään vainko sillä riittäis tuo aika tekemään piirrustuksia. Heh heh spanielit on ovelia tyyppejä. Meillä nuo bortsut ei vielä ole keksiny tyhjentää tynnyreitä :)

   Poista
 2. Teillä on niin kaunis koti :)

  Näin toteaa:Marianne

  VastaaPoista
 3. Kyllä olette kovan työn tehneet talossa, mutta tulos on mahtava.
  Jännä odotaa minkälainen yläkerrasta tulee. Hyväpä tientenki, teillä on
  silmää , kaikelle sievälle.
  Isännän piirustukset ovat , ensikuokaa, hän on tosi lahjakas, ei vaan piirtämään.
  Ritva-täti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Kova työmaa tuolla vintissä odottelee, kaikki on kokonaan revitty ja eristystä myöten kaikki laitetaan uudestaan. Tässä täytyy pikkuhiljaa alkaa miettimään miten vintti sisustetaan. Isäntähän on tuollainen taitava monitoimimies :)

   Poista
 4. Kyllä teillä on ihana koti :) ei siinä, kyllä tämä blogikin on aika ihana! -Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hanne! Todella kiva, että pidät blogistani ja seurailet touhujani :) Kiva myös, että kommentoit, mukava saada palautetta!!

   Poista