tiistai 6. elokuuta 2013

Kierros Oulussa

Tänään käytiin porukalla Oulussa, käytettiin Welhoa siellä eläinlääkärissä. Welho loukkasi viime viikolla hampaansa ja se halkesi melko pahasti. Koko hammas poistettiin nukutuksessa ja samalla röntgenkuvattiin koiralta lonkat, kyynäreet, olat ja selkäranka. Hampaan poisto onnistui hyvin ja kaikki kuvatut paikat näyttivät olevan kunnossa. Mahtavaa, että koira on terve :)  Nyt voi hyvällä mielin jatkaa treenaamista. 
 
Welho saanut rauhottavaa ennen nukutusta.
Sillä välin kun Welho oli lekurissa me pärtsäiltiin kaupungilla. Me käytiin syömässä, jätskillä ja kierreltiin parilla kirpparilla. Lapset kyllästyivät kirppareihin, niin en oikeastaan kerennyt tekemään minkäänlaisia löytöjä :) Reilussa parissa tunnissa koira oli hoidettu valmiiksi ja kun se oli ollut jonkin aikaa heräämössä me päästiin lähtemään kotimatkalle. Illalla kävin vielä treenaamassa Emmillä agilityä. Welho saikin jäädä kotiin levähtämään ja jatkamaan unia, oli kyllä melko väsynyt kaveri.
 
Nyt nukkumaan, sillä huomenna on taas tiedossa piiiitkä työpäivä :)
 
Anne
 
 

2 kommenttia:

  1. oli hauska reissu!p paikan hakeminen oli kyllä huvittava homma!tytöt kyllä meinas jo hermostua kun ei päässy "fiikalle" no eväät syötiin melkein kotona!kiitos mukavasta lomapäivästä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, reissu oli kiva ja kiitos seurasta! P-paikat oli kyllä matkan varrella kieltämättä vähissä :)

      Poista