sunnuntai 25. elokuuta 2013

Nyt minäkin innostuin uudestaan...


Olen viime syksystä lähtien kulkenut tyttöjen kanssa heppahommissa taustajoukkoina ja mitenkäs siinä sitten kävikään...vanhana hevostyttönä ostaa päräytin itselleni ratsastushousut sekä -kengät ja kapusin myös hevosen selkään. Siinä samallahan me kaikki kolme typyä ridaillaan kerralla. Viimeksi olen ratsastanut kokonaisen tunnin verran 13 vuotta sitten. Uuttahan minulle nyt sitten tässä hommassa on tämä western-tyylillä ratsastaminen. Hyvinhän se onnistui ja tein jopa erilaisia tehtäviä ja laukkasinkin. Kyllä tämä ratsastus on kuitenkin niinkuin pyörällä ajaminen, että kun sen kerran oppii niin sen osaa. Onhan siinä tietysti vielä hiomista näin pitkän tauon jälkeen, mutta oli se vain mahtava tunne olla hepan selässä.
 
 
 
 Tytöt tykkäsi kovasti kun mentiin yhtäaikaa ja kyllä me jatketaan ehdottomasti tämän lajin harrastamista näin :) Suuri kiitos mummolle kun oli pikkuneidin kaverina sekä toimi kuvaajana.
 
Kaikinpuolin mukava viikonloppu takana perheen ja mukavien harrastusten parissa. Omille taitaville agilityryhmäläisillekin olen tänään vetänyt mukavat treenit ja sen jälkeen tehtiin omien koirien kanssa myös onnistuneet harjoitukset. Emmin kanssa kilpaillaan ensi viikonloppuna ja Welho pääsee starttaamaan omissa kisoissa, kun tuo nukutuksen jälkeinen 28-vuorokauden varoaika päättyy.
 
 
Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa!! :)
 
 
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti