keskiviikko 28. elokuuta 2013

Valoa pimeisiin syysiltoihin


Koirien kanssa iltalenkille lähtiessä hämärsi vähän ja taivas oli kauniin sininen. Hetkessä pimeä valtasi kaiken ja ilman lamppua ei enään pärjännytkään.


Niin se syksy ja pimeät tulevat väkisinkin. Täytyy vain hyväksyä se, että hetkessä ollaan siirrytty valoisista öistä täysin säkkipimeisiin.  No, ei se oikeastaan haittaa. Nyt on kiva tuoda kotiin tunnelmaa kynttilöillä sekä lampuilla. Minulla onkin pieni haave...Kuva on lainattu www.wohnzimmer.se -sivuilta.

Haluaisin niin hankkia tällaisen värikkään lampun keittiöön. Se piristäisi kummasti tällä väriloistollaan pimeitä syysiltoja. Tämän lampun löysin Wohnzimmer-nettikaupasta, eikä hintakaan ole ollenkaan paha. Minäpäs tässä jatkan haaveilua...

Anne


2 kommenttia:

  1. ei ku tuunaamaan. kirppareilla on edullisia lamppuja joista voi tehdä mieleisen. mullakin taas kaks lamppua odottaa bling blingejä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, aattelin aluksi etten tällä kertaa jaksa alkaa tuunaamaan. Nyt sitten tuntuu, että sehän onkin hyvä idea. Voin tuunata keittiön kruunun uudestaan. Nyt tilaamaan erilaisia kristalleja ja muita koristelujuttuja. Kiitos Minna inspiraatiosta! Laita faceen tai sinun blogiin kuvia sinun tuunailuista :)

      Poista