perjantai 23. elokuuta 2013

Makuuhuoneen kuvia

 
 
Tässä on nyt vierähtänyt reilu puolivuotta kun aloitin tämän blogin. Nyt vasta sain aikaiseksi laittaa tänne nuita makkarikuvia. Nyt on muutenkin tässä muutaman viikon ajan ollut sisustusinspiraatio vähän kadoksissa, eikä ole oikeastaan huvittanut oikein sisustaa mitään. Uudet verhot olen hankkinut makkariin useampi viikko sitten, mutten ole niitäkään saanut ikkunoihin asti. Olen vain laittanut myyntiin kaikkea ylimääräistä tavaraa jota en oikeastaan tarvitse, saan vähän kaappeihin tilaa...ehkäpä uudelle tavaralle. No, eiköhän se inspiraatio jostakin löydy :)
 
 
Talossa onkin kaikkein tärkeintä, että on kunnolla kaappitilaa. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. Me hankittiin makuuhuoneeseen toissavuonna Ikeasta kunnon kaapit liukuovilla. Kaappi on yhden seinän mittainen ja korkeutta on lattiasta kaattoon asti, sinne mahtuu hyvin meidän kaikkien vaatteet ja vähän muuta tavaraa. 
 
 
Makkarin olemme tehneet uudelle puolelle ensimmäisenä valmiiksi vuonna 2006 ja vieläkin olen tyytyväin kaikkiin materiaaleihin jotka me silloin valitsimme...yleensä minulla tuntuu, että esimerkiksi tapetteja täytyy vaihtaa parin vuoden välein kun niihin kerkeää kyllästyä. Pidän kuitenkin tästä lilasta medaljong-tapetista (Borås Tapeter) yhtäpaljon tänä päivänä kun silloin 7 vuotta sitten :)
 
Halusin suuren makuuhuoneen, jotta me kaikki mahduttaisiin nukkumaan samassa tilassa. Nyt on kuitenkin aika vanhimman tyttären saada omahuone, joten kohta me siirrymme sitten tuonne yläkertaan kun se valmistuu. Sinne meille tulee kaksi makuuhuonetta. Tästä huoneesta tulee sitten varmaan jonkinlainen askartelu/vapaa-ajan huone, saa nähdä mitä keksitään.

 
Sermin takana on koululaisen nurkkaus. Parvisänky pääseekin sitten uuteen kotiin, kun se ei mahdu vinttiin. Uusi sänkyhän me jo ostettiin valmiiksi Ikean yöshoppailusta. Meidänkin täytyy hankkia uusi sänky, kun nykyinen on liian tilaa vievä yläkertaan. Pienimmän metallirunkoinen sänky sentään mahtuu uuteen makkariin, eikä onneksi tarvitse uutta.
 
Akvaariosta näkee suoraan olohuoneeseen. Sen puhdistus ja huolto tapahtuu tältä puolelta. Akvaarion alle on rakennettu "salakaappi", joka on paneelin takana piilossa. Siellä on akvaarion pumppu ja sähköt poissa näkösältä. Isäntä on rakentanut sen niin, että yhdellä piilossa olevan salvan pyöräytyksellä saa kätevästi koko etupaneelin pois. Aika kätevää vai mitä :)
 
Mukavaa perjantain jatkoa kaikille!!
 
Anne
 
2 kommenttia:

  1. Aivan ihana makkari, ja tosi hieno tuo akvaariojuttu! Oletta te kyllä käsistänne käteviä molemmat. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Todella kiva, että pidät siitä mitä me olemme saaneet aikaiseksi. Mukava myös, että kommentoit sillä kiva kommentti saa hyvälle mielelle :)

      Poista