keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Nyt voi uuden rakentaminen alkaa...

 
Voi pojat, taas tuo meidän etupiha muistuttaa taistelutannerta...tuolta vintistä tulee tuota purkujätettä aivan hurjan paljon. Nyt on isäntä saanut tyhjennettyä vintiltä kaikki sahanpurut ja purettua kaikken vanhan mitä piti purkaa. Melko rankkaa hommaa tuo purujen lappaminen käsin säkkiin :)
 
 
 Wow vihdoin, voi uuden rakentaminen alkaa...ja minun täytyy pikkuhiljaa alkaa miettimään millä ja miten vintti sisustetaan. Se onkin minun suosikki puuhaa :) Vaikka onhan tuossa melko paljon hommaa ennen kuin pääsee sisustusvaiheeseen, mutta onhan se hyvä olla kaikki valmiina :)

 
Vinttiin tulee n. 40 neliötä lisää asumistilaa ja me tehdään sinne kaksi huonetta. Voi, minä ainakin olen intoa täynnä...hih, isännästä en sitten tiedä kun se tämän kaiken joutuu tekemään :)

5 kommenttia:

 1. Voin uskoa että kova homma tuossa on,mutta sitten kun pääsee sisustaan...:)se vasta on kivaa hommaa.

  Ja kyllähän sitä jaksaa,kun ajattelee että itselle tekee.Eikös vaan?

  Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän tuo vintti alkaa olemaan jo melko hyvällä mallilla. Sisustaminen on kyllä kaikista mukavinta, siihen menee vain vielä vähän aikaa ennen kuin pääsen tosi toimiin :)

   Poista
 2. On siinä kova homma isänällä, mutta otakaa rauhallisesti
  että kerkeäte vietää kesä-lomaakin.
  ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me yritetään pitää vähän lomaaki jossakin välissä :)

   Poista
 3. Oli varmasti kova työ, mutta uskon että lopuksi se palkittiin. Meillä alkaa myös suuremmat remonttityöt. Kuukulkija vielä pitäisi hankkia, sitten on kaikki valmista ja päästään myös aloittamaan. https://hybeko.fi/index.php/genie-nostimet/

  VastaaPoista