torstai 18. heinäkuuta 2013

Yöshoppailua Ikeassa...

Eilen meillä oli tarkoituksena isännän kanssa käydä hieman kahdestaan rentoutumassa...suunnitelmissa oli Tornion Twin city festivaliit ja Stand up-komiikka ilta. Mummo ja vaari tuli meille tyttöjen kaveriksi ja me saatiin vähän laatuaikaa kahdestaan :)  
 
 
No, ei me sitten jaksettu loppujen lopuksi lähteä viihteelle, vaan suunnattiin Ikeaan yöshoppaileen kun pitivät auki ruotsinaikaa 02 asti. Meitä kiinnosti erikoinen aukioloaika sekä Ikea Family-asiakkaille 24 % alennus melkein kaikista tuotteista. Eikä me tosiaankaan oltu kahdestaan siellä, en ole ikinä nähnyt Ikeaa niin täynnä. Heti parkkipaikalle tultaessa meni vähän aikaa löytää vapaa paikka.
 
 
Tehtiin hyviä löytöjä, syötiin, otettiin rennosti ja nautittiin toistemme seurasta...hahah, siis Ikeassa, voi kuinka romanttista :) Nyt oli kuitenkin tosiaankin aikaa suunnitella  ja katsella rauhassa, kun touhutiinat eivät olleet mukana :)
Tuli ostettua kahdet uudet astiastot, laseja, paistinpannu, tyynyjä, vanhimmalle tytölle uusisänky yläkertaan yms. Oli huippua saada jo alennetuista tuotteistakin vielä 24 % lisää alennusta :)
 
 
Kivasti oli porukkaa jonossa kassalle...oltiin jonon häntäpäässä, enkä ole koskaan aikaisemmin jonottanut 50 min :o
 
 
Oltiin ulkona Ikeasta kl. 0.45 ja Ikeassa meno jatkui vielä täysillä...
 
 
Iloinen yöshoppailija...
Kaikin puolin kiva yö takana ja tänään jaksettiin jo heti aamusta nousta ja jatkaa remppahommia, kun ei oltu viihteellä vaan shoppailemassa :)
 
Anne
 
 

4 kommenttia:

 1. Tuon kaiken jälkeen voi sanoa, HYVÄ MINÄ!
  Ja olo onnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olihan tämäkin kokemus olla yöllä ostoksilla ihmispaljoudessa. Hyvällä mielellä mentiin alusta loppuun saakka :)

   Poista
 2. on se hurjaa kaupankäyntiä!näyttää olevan "bisnes" hommat hanskassa tämän firman vetäjällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on hurjaa, ihmiset aivan hullaantuu ja ostoskärryt on pullollaan tavaraa. Tämän päivän liikevaihto oli varmaan melko suuri. Taitaa olla tämän perän parhaiten menestyvä yritys.

   Poista