tiistai 9. heinäkuuta 2013

Puoliksi valmis

 
Vauhdikas päivä takana, suurin osa päivästä vietetty ulkona kun on ollut hieno ilma. Kukkakumpukin alkaa olemaan hyvällä mallilla. Puolet kummusta on nyt valmiina ja kaikki löytämäni soppelinkokoiset irtokivet olen siihen kärrännyt. Vitsi, nyt pitäisi vielä toiseen puoliskoon löytää saman verran kiviä. No, onhan minulla nuita innokaita pikkuapulaisia, jotka mielellään auttavat etsimään kiviä :)
 
 
Rempparoskaa...isäntä on tehnyt vinttiremppaa sillä välin kun minä ja lapset ollaan touhuiltu ulkona. Nyt ollaan sitten kunnolla päästy vauhtiin tuon vintin laittamisen kanssa. Isäntä on painanut alkukesästä paljon töitä, niin eipäs tässä ole paljoa vinttiä kerennyt tekemään. Muutaman päivän päästä isäntäkin alkaa lomalle ja silloin taitaa meidän perällä kuulua vain vasaran nakutusta. Odotan innolla sitä päivää kun saadaan koko yläkerta käyttöön.
 
 
Illalla käytiin koko porukka tallitouhuissa...tytöt pääsivät puuhailemaan heppojen kanssa ja ratsastustunnille. Kaiken tämän ulkoilun jälkeen alkoi nälkä näppäseen ja suunnattiin sitten vielä ulos syömään. Mukava välillä skipata tuo kotona kokkailu. Nyt on koiratkin lenkkeilytetty ja sohva kutsuu :)

 
Anne

6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo kukkakumpu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Onhan se aivan erinäköinen kuin aikaisemmin :)

   Poista
 2. Hei vaan lomalaiset!
  Kyllä sitä aina riittää touhua ,sisällä ja ulkona.
  Kivan näköinen tulee tuosta kukkakummusta.Olet sie sellainen "TouhuTiina"! :)
  t.Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan teillekin! Kiitoksia, tuo kukkakummun tekeminen olikin melko aikaa vievää hommaa. Onneksi, se on kohta valmis :)

   Poista
 3. Tuleepa kivan näköinen kukkakumusta, teillä riitää tekemistä
  isännällä on vintissä kova homma ja sinä touhuat aina jotain.
  ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kummun teko alkaa onneksi lähentymään loppusuoraa. Nuita hommia ihme ja kumma kyllä aina riittää :)

   Poista