tiistai 23. heinäkuuta 2013

Vierailu LuleåssaKoko maanantai vierähti Luleåssa, käytiin moikkaamassa minun veljeä perheineen. Nyt ollaan  porukalla vietetty aikaa yhdessä, shoppailtu ja syöty hyvin :) Ensimmäisenä minun pitää hehkuttaa tätä upeaa käsikorua, jonka veljeni vaimo teki minulle. Tämä on aivan ihana!! Tack så mycket Jossi för det fina armbandet!!

 
 
 Minun oli tietysti pakko päästä käymään Myrorna-kirpparilla. Minusta se on todella siisti paikka, missä on myynnissä melko hyvä kuntoista tavaraa. Mielestäni kuitenkin osa tavaroista tuntui olevan vähän ylihintaisia. Minun matkaa
ni sieltä lähti lisää vanhoja kahvikuppeja. Näissä kupeissa oli leimat pohjassa, joten pystyin tekemään hieman salapoliisityötä...molemmat kahvikuppisarjat ovat valmistettu vuosien 1945-1952 välillä. Mitään suurempaa rahallista arvohan näillä kupeilla ei ole, mutta ostankin näitä koska ne ovat kivan ja kauniin näköisiä :) Harmi, kun en kerennyt käymään Röda Korsetin kirpparilla kun se oli jo mennyt kiinni. No, pitää sitten seuraavalla kerralla mennä tekemään löytöjä sinne.
 
 
Tein lisäksi kivan löydön Claes Ohlson-kaupasta, sieltä nimittäin löysin tämän suuren ja hienon leipälaatikon. Olen tässä etsinyt jonkin aikaa uutta leipälaatikkoa, kun myin vanhat leipä- ja keksilaatikot pois. Netissä hinnat pyörivät 350-1200 krunuun per laatikko, enkä ole sitten löytänyt sopivan hintaista mikä minua miellyttäisi. Nyt sitten hinta sekä muotoilu kolahti kohdalleen ja tämän laatikon sai omaksi hintaan 199 kr. Tämä oli huippu löytö ja tätä voi itse vähän tuunaillakin :)
Kerta kaikkiaan mukava päivä takana :) Tässä taisi ollakin meidän ainoa kesälomareissu, eipä sitä kovin pitkäksi aikaa voi hurvittelemaan lähteä kun tuo remppa painaa päälle.
 
 
Anne


4 kommenttia:

 1. Kauniita nuo kahvikupit,niin suloisen vanhan aikaisia :)
  Ja käsikoru sievä,taitavat olla enenpi suosittuja "Ruotsin tyttärillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä vanhan ajan kahvikupit on niin ihania. Käsikorusta pidän paljon ja uskon kans, että nämä on enemmän suosittuja täällä ruottinmaalla :)

   Poista
 2. Oikein sievä käsikoru, kupit ovat , oikein näppäriä .Myrorna on siisti- kirppari.
  olisitte käväseet kahvilla ,kun niin lähellä olitte.
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Oltiin suunniteltu myös teillä piipahtamista, mutta meillä meni niin myöhäseen ettei enään kehdattu tulla ja lapsetkin olivat jo niin väsyneitä. Me tullaan käymään sitten seuraavalla kerralla :)

   Poista