maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tällaisia pitäisi tehdä lisää...

Hei vaan kaikki! Minusta ei nyt ole muutamaan päivään kuulunut mitään, en ole pahemmin kerennyt bloggailemaan...keskiviikosta tähän päivään asti on ollut tuota koirahommaa. Oman kerhon kisoissa olen talkoillut ja lisäksi kolmena päivänä kisannut. Virheettömiä suorituksia ei saatu aikaiseksi, mutta molemmilla koirilla tehtiin useampi hyvä rata ja tuo onnistuminenhan on niin pienestä kiinni...hauskaa meillä ainakin oli ja nyt sitten taas tiedän mitä asioita täytyy harjoitella :)
 
 
Tyytyväiset kisakamut...
 
Huomenna pitäisi kaivaa muutama koristepensas maahan, ennen kuin ne kuukahtavat tuohon pihalle. Olin ajatellut, että kaivan ne nyt illalla, mutta ei minusta ollut siihen...tämä raskas viikko on imenyt kaikki mehut minusta :)
 
Minun pitäisi myös jossain vaiheessa tehdä lisää tällaisia betoniaskelmia...
 
 
 
Valoin viime kesänä nämä betoniaskelmat pihalle. Käytin askelmissa koristeena ylijääneitä lattiakaakeleita.
 
 
Nyt kun löytäisi jostakin muutaman kivan näköisen kaakelin niin voisi alkaa valu hommiin.

Seuraavaksi kuitenkin untenmaille, että jaksaa nousta aamulla pirteänä :)
 
Hyvää yötä!
 
Anne

4 kommenttia:

 1. kisakamut on aina niin komeat!ei ole ihme jos jokus sippaat on se semmoista toimintaa hattua täytyy nostaa!ja koko perheelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä täytyy levähtääkin, melko raskas viikko takana :)

   Poista
 2. Heippa,

  Kertoisitko kuinka olet valanut betonilaatat? :)
  Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tein betonilaattoihin melko leveästä puurimasta neliönmallisen muotin (tein muotteja 3 kpl). Laitoin sitten tasaisen suuren levyn päälle muotin ja keskelle asetin kaakelilaatan takapuoli ylöspäin. Sitten kaadoin betonin muottiin. Jotta laatoista tulee kestäviä kannattee valaa metalliverkkoa tai kanaverkkoa laatan sisään :) Aattelin myös laittaa tänne blogiin ohjeet betonilaatan tekoa varten( tietysti kuvien kera), kunhan nyt vain löydän sopivia laattoja ja pääsen aloittamaan laatan teon :)

   Poista