perjantai 26. heinäkuuta 2013

Nyt se on maalattu...


Nyt on kerta kaikkiaan ollut todella ihanat ilmat, ei olla tyttöjen kanssa paljoa sisällä oltukaan vaan viillätetty ulkosalla. Isäntä teki eilisen päivän remonttia kun me oltiin rannalla, tänään saatiin se onneksi mukaan "piitsille" remppatavaran hakureissun jälkeen.

Kyllähän nuita seiniä kerkeää levyttämään myöhemmin, täytyyhän sitä lomalla vähän huilatakin!
Minun pitää ottaa ilo irti näistä viimisistä lomapäivistä...
Niin se kuusi viikkoa alkaa olemaan kohtapuolin takanapäin ja maanantaina työt kutsuu. Isännällä loma onneksi vielä jatkuu, ettei tyttöjen tarvitse mennä hoitoon. Nyyh, aika menee aivan liian nopeaa...On kyllä ollut ihanaa olla kotona tyttöjen kanssa, mutta täytyy olla iloinen, että on vakituinen työpaikka minne palata loman jälkeen. Työ on mitä mukavin ja kaikista tärkeintä, minulla on maailman parhaimmat työkaverit :)
Rannalla lököttelyn lomassa olen kerennyt hiomaan ja maalaamaan tämän kirpparilta ostamani pöydän joka tulee vinttiin.
Tänään illalla maalasin sen toiseen kertaan...16 tunnin päästä pöytä on kuiva ja sitten ei ole muuta kuin laittaa alataso paikoilleen ja se on siinä.
Seuraavaksi pitäisi maalata pikku jakkaroita ja muutama isompi tuoli.
Viikonloppu vierähtää jälleen kerran koirien kanssa kilpailujen merkeissä, mutta eiköhän jossain välissä keretä myös rannalla pyörähtämään koko jengi :)
Hyvää yötä!!
Anne
2 kommenttia:

 1. Näppärä pöytä ja sievän väriseksi ,maalasit pöydän.
  harmi kun loma loppuu, nyt kun ilmatkin parani.
  isäntä on homaillut kovasti ,vintin kanssa.
  olette ahkeria nuoria.
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Minustakin pöydästä tuli kivan värinen. Isäntä on ahkerasti tehnyt remonttia ja onhan se onneksi kerenny vähän ottamaan rennostikin. Loma kyllä loppu aivan liian aikaisin...

   Poista