sunnuntai 5. tammikuuta 2014

SynttäritTänään ollaan vietetty isännän synttäreitä ja nyt minulla oli hyvä syy leipoa :) Teimme tyttöjen kanssa suklaatäytekakun, tai minä tein kakun ja tytöt tekivät siihen koristeet marsipaanista. Täytteenä kakussa oli maitosuklaamoussea ja itsetehtyä lemon curdia. Slurps! Tämä oli aivan ihanaa! Suklaatäytekakun reseptin laitan tänne sitten myöhemmin.  Kakku loppui kyllä alta aikayksikön...hyvä niin, ettei mene pipariksi koko uuden vuoden lupaus!

Enhän minä nyt ihan täysin ole kuitenkaan luopunut herkuista, mutta selvästikkin vähentänyt ja siirtynyt kevyempiin ja terveellisempiin vaihtoehtoihin. Mikään ei ole kielletyllä listalla, mutta tärkeimpänä pidän, että syön terveellistä kotiruokaa ja herkuttelen silloin tällöin. Kuitenkin rakastan leipomista ja tulen sitä tosiaankin tekemään silloin kun siihen on tarvetta sekä tietysti herkuttelen niitä myös hyvällä omallatunnolla :)

Tällä viikolla olen kevyesti aloittanut taas juoksulenkillä käynnit koirien kanssa. Viikon aikana olen lenkeistä juossut 16,5 km + kävellyt lähemmäs 20 km. Juoksulenkkejä pyrin tekemään joka viikko 3-4 ja muina päivinä lenkkeillään kävellen, pari kertaa per viikko agilitytreeniä ja jos vielä kerkeäisin tyttöjen kanssa kerran viikossa ratsastamaan. Siinä on suunnitelma mistä yritän pitää kiinni.

Anne


2 kommenttia: