keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tervetuloa 2014

Vuoden 2013 viimeinen päivä hurahti mukavasti ystäväperheen seurassa. Syötiin hyvin, herkuteltiin ja käytiin katsomassa Suomen ilotulitus Rajalla. Lapset olivat ihan rättiväsyneitä päivän menosta, joten ruotsalaisten uuden vuoden pommit jäi näkemättä. Meidän lapsilta hurja saavutus kun jaksoivat olla hereillä puoleenyöhön, kun menevät yleensä aina nukkumaan kl 20  :)

 
Vuosi 2013 oli hyvä vuosi ja toivon, että tästä vuodesta tulee ihan yhtä hyvä! Tämän vuoden lupaus on, että vähennän herkuttelua ja treenaan itseni yhtä hyvään kuntoon kun olin pari vuotta sitten. Vaikka liikun paljon päivittäin en saavuttanut viime vuonna haluttua tulosta, kun satun olemaan herkkusuu :) Nyt tulen leipomaan, kun siihen on tarve enkä vain huvikseen. Blogiin laitan terveellisempiä herkkureseptejä ja katsotaan pystynkö saavuttamaan tavoitteeni.


Tänään olen aloittanut kevyen linjan. Salomonin maastojuoksukengillä pysyi hyvin pystyssä juoksulenkillä, vaikka alusta olikin vähän epätasainen.

Anne


2 kommenttia:

 1. Hyvää alkavaa Vuotta 2014.

  Joulu ihanaa aikaa,mutta kaiken sen herkuttelun jälkeen,nappi tiukalla.
  Joten kevyttä ruokaa kaipaa roppa .

  Iloa päiviin!

  t.Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne ja hyvää alkavaa vuotta teillekin! Tämä vuosi onkin alkanut terveellisemmissä merkeissä. Jo viikossa huomaa kuinka sitä on piristynyt kun miettii hieman mitä syö ja alkanut taas juoksemaan :)

   Poista