keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Gino, terveellistä hyvää


Tänään tein terveellisemmän version herkusta nimeltä Gino eli lämpimiä hedelmiä ja marjoja kuorrutettuna tummalla suklaalla. Tämä on kieltämättä kunnon vitamiinipommi ja kaiken lisäksi niin mahdottoman hyvää. Inspiraatiota sain jälleen kerran PT-Fian-blogista.

Gino

Tee näin: Pilko haluamiasi hedelmiä ja marjoja pieniksi paloiksi. Voit myös laittaa Ginoon esim. pähkinöitä, kookoshiutaleita yms. Ginosta voi tehdä ihan minkälaisia variaatioita tahansa eli mielikuvitus on vain rajana :) Laita palat uuninkestävään vuokaan. Pilko tummaa suklaata ja ripottele hedelmien ja marjojen päälle. Mitä suurempi kaakaopitoisuus suklaassa on, sitä parempi.  Laita vuoka 150 asteiseen uuniin enintään 10 minuutiksi tai kunnes suklaa on sulannut ja hedelmät ja marjat ovat lämpimiä.


Minä tein tällaisen version Ginosta

Tarvitset:
3 mandariinia
3 omenaa
250 g mansikoita
2 banaania
4 persikan puolikasta (mehussa)
40 g tummaa suklaata 78%

Tarjoiluun
kermavaahtoa


Lämpimät hedelmät ja marjat sopivat hyvin yhteen kylmän kermavaahdon kanssa. Maistuis varmaan sullekin! :)

Anne

2 kommenttia:

  1. Varppi hyvää, pitää kokeilla. tykkään tummasta suklaasta.
    Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa, että on tosi hyvää. Minäkin tykkään tosi paljon tummasta suklaasta :)

      Poista