maanantai 13. tammikuuta 2014

Terve taas...


...ihana aurinko, kiva nähdä sinua pitkästä aikaa :) On siitä vain aikaa, kun olen auringonpaisteessa ollut ulkona. Viime päivien ilmat ovat olleet aivan kauheat...ensin hirveää tihkusadetta, liukasta ja loskaa ja sitten yhtäkkiä reilu -17 pakkasta ja mieletön tuuli, hrrr. Tänään sitten vihdoin ihan hyvä ilma, pakkasta kylläkin, muttei enään läheskään yhtä kova tuuli. Vapaapäivän kyllä kruunasi ihana aamulenkki auringonpaisteessa kuopuksen ja koirien kanssa. Auringosta saa kyllä lisäenergiaa ja se vaikuttaa kyllä mielialaankin...olo tuntui aivan mahtavalta!

Viime viikon juoksut meni liukkaiden ja tuulisten kelien vuoksi vähän pyllylleen...tarkoitus oli lisätä viikossa juostavaa matkaa, mutta toisin kävi...sain parina päivänä juostua koirien kanssa yhteensä 11,5 km + muina päivinä kävelylenkit. No, olen kuitenkin ihan tyytyväinen, sillä en tosiaankaan halunnut katkoa käsiä tai jalkoja juoksemisen vuoksi...

Tällä viikolla uudet otteet paremmalla alustalla! Iltalenkki suoritettu, reippaalla tahdilla 5 km juosten ja lopuksi 2 km jäähyttely kävelyä. Nyt mä meen saunaan :) Se on moro!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti